søndag 31. mai 2009

Hvor "gal" kan en mor egentlig bli 2.

Som tidligere nevnt fant jeg jo ut sånn litt i seneste laget at butikkene stengte kl 16 i dag... Og det på selveste dagen før dagen.. Er det mulig?? Jeg kan jo bare bli så sint på meg selv for å utsette alt til siste liten.. men men.. Jeg hiver meg i bilen for å dra på butikken ( vi har nesten 10 stk matbutikker innen 3 km avstand så her snakker vi goood tid!!..) Reiser på den største, fyller kurven med ting jeg trenger og ikke trenger.. ( hvem har tid å tenke?) 26 min igjen before closing!! Kommer til grillmat og pølser, MEN hvor i alle dager er pølsene?? Eller noen form for grillmat??HÆ?? Ikke så mye som en bratwurst igjen til min fest!! iiiiiik

Jeg slipper kurven.. ( hvem har vel tid å stå i 14 meter lang kø for litt melk og melis??) og spinner avgårde med et nokså desperat blikk til neste butikk som ligger i neste bygg... Samme feilen gjøres igjen.. Vognen fylles med melk, melis +++ FØR jeg finner ut at det er faktisk ingen pølser her heller!! Tomt igjen!!! ( Er det ingen som griller Flintstek eller biff lenger eller??) Jeg slipper kurven igjen.. Haster avsted til neste.. men nå begynner hvert minutt å telle... og jeg MÅ ha stooore muffinsformer og pølser... resten har vel Statoil eller Shell...( tror jeg...)

Tenker at jeg reiser til min vante butikk, gode gamle Rema 1000, den som brukes til daglig, men får en plutselig magefølelse av at det ikke finnes stooore muffinsformer der heller, men handler litt av det andre nødvendige.. for neida.. ikke pølser her heller..Jeg har selvsagt ingen mobil med, så jeg får ikke ringt Husbonden så han kan hjelpe til på min jakt etter pølser.. Det var jo bare få minutter igjen to CLOSING!!

Men plutselig ser jeg en kompis og ber han ringe mannen min :"Be han kjøre til Mega og kjøpe stoooore muffinsformer og pølser sier jeg etter å ha forklart problemet med dumme butikker som stenger altfor tidlig når jeg skal ha grillfest.. ) før jeg haster avgårde IGJEN

Så er det inn i bilen igjen bort til en annen nokså stengeklar butikk...( TAKK gud for at vi har så mange her jeg bor) .. Og der!!! DER har de både pølser og store muffinsformer gjemt langt oppe på hyllen så jeg fant de ved å hoppe litt opp og ned!! Jeg ble så glad at jeg kunne grått!! ( Jeg er faktisk sikker på at jeg hørte felemusikk og så roseblader strødd i lokalet sammen med all grillmaten )

Så jeg har kjøpt pølser, lomper og ketshup i sånne mengder at det er liten tvil om at mor var "gal" en liten periode...(Jeg tør ikke tenke på alle orange lys jeg kjørte på gjennom lyskryss og hvor mange idioter det plutselig var på veien akkurat når jeg skulle ut å gjøre helgens innkjøp...)

Så på veien hjem tenker jeg over hva mannen ved siden av meg i kassakøen sa når jeg har skreket ut kommandoen til min manns kompis.. Jeg siterer: " Jammen e det godt at mannen din ikkje e ute å fiske..... "..

Men det gikk greit det, skjønner du mannen... For jeg fiksa det selv...Både pølser, muffinsformer og mere til!!

For en mor som skal feire sitt barns bursdag, HUN GIR POKKER IKKE OPP SÅ LETT!!!! Da får rødt lys være rødt lys, pølsegrabbing fra andres vogner må være lov eller sniking i kø helt naturlig..for bursdag skal vi feire.. Det er det ingen tvil om!!


Min lille engel er 12 år idag.. Gratulerer!!


post signature


7 kommentarer:

 1. Ho ho ho ho.
  Pølsegrabbing du!
  Kommer snart!
  Fyrstekaka klar?

  SvarSlett
 2. Haha..ja sånn kan det gå...liker heller ikke å handle like før stengetid...og så kjedelig når de ikke har det man skal ha...heldig at det var mange butikker å velge i...her er det kun 1 butikk..og glad er jeg for å kunne gå på butikken.
  Skjønn gutt du har.Ønsker han en super bursdag!!

  SvarSlett
 3. Helig innlegg du!!! Handle før neste gang kanskje?? ja ja, gratulerer med dagen til den kjekke 12 åring!! Været er jo helt utrolig, og muffins er jo topp så da sier jeg bare lykke til med dagen!!

  SvarSlett
 4. He he. Jammen godt du har så mange butikker i nærheten. Godt pølsene kom på plass til slutt. Håper dagen ble super. Og grattis med dagen til store gutten

  Klem

  SvarSlett
 5. Gratulerer til Michael! Sola skinner for han i dag. Kikket på noen gamle bilder for noen uker siden og der var "trekløveret" fra barnehagen (Michael, Thomas og Jørgen) på bursdagsfeiring.

  SvarSlett
 6. hehehe....Detteser jeg for meg! Det gikk jo bra da! Jeg for min del måtte gjøre innkjøpene på Statoil...Midt i oppussing og tre søte små, så gikk det meg hus forbi at det var åpent til 1600 og stengt på mandag...Ikke engang melk var handlet inn. Så bilder av kakene på en annen blogg jeg var innom! Veldig bra! Flott blogg som jeg skal følge med på!

  klem Camilla, Ålesund, ny:)

  SvarSlett
 7. Ler så jeg får vondt i magen. Men pølsene var supre!!
  En finfin fest for lillegutt.

  Søs

  SvarSlett

♥ Tusen takk for din hilsen ♥