lørdag 9. mai 2009

Kyllingsalat??!!

Hurra!! Jeg har vært så utrolig heldig å finne en slektning her i blogglandia... Det er helt fantastisk, spesiellt for meg som har liten familie... Det er helt utrolig hvordan man finner hverandre...

Jeg, i dette tilfellet, kjenner igjen- på min daglige bloggvandring; en mann ... et navn.. en far.. som minnes så vakkert og gripende av sin datter at det knyter seg så i magen og halsen på meg når jeg leser innlegget at det først ikke går opp for meg at dette må jo være min slekt..

Dette er jo et innlegg hvor jeg kjenner historien.. noe jeg vet så godt har skjedd....
men jeg har ikke visst om de etterlatte...
Men der er hun...
Hun jeg har bestillt verdens flotteste servietter av..( uten at vi visste... )
Fra min absolutte favorittblogg... (hvitstil.com)
MIN tremenning...
Ja det er utrolig det... .. DET er det...

Nå skal vi møtes.. og jeg gleder meg såå..

Men plutselig ble kyllingsalaten jeg alltid serverer litt kjedelig.. For jeg tror jeg vil lage noe spesielt... For er det ikke sånn... at man skal og vil lage litt ekstra.. for de man plutselig er blitt glad i... for vi deler jo noe... et bånd.. som har vært der hele tiden... men som vi ikke visste om?? Og da har man jo lyst å gjøre litt ekstra.. så kjære dere alle... Jeg tar gjerne imot en oppskrift på noe godt... som kan spises mellom masse prat og latter...
For det er jeg helt sikker på at vi vil gjøre- når hun og datteren kommer hjem til oss nå på mandag..
Vi gleder oss!!!post signature

15 kommentarer:

 1. Nå ble jeg helt på tårene her. Jeg gleder meg sååååååååååå til mandag.

  PS: Jeg er helt sikker på at kyllingsalaten din er knall god.

  Stor klem

  SvarSlett
 2. so artig då :) verden er ikkje stor :)

  klem M :)

  SvarSlett
 3. Koselig at dere har fått kontakt!

  Så bra dere likte gaven! :-)

  Klem fra.....*v*

  SvarSlett
 4. For en herlig historie :)))
  Ja livet kan jammen by på overraskelser :))
  Er helt sikker på at dere kommer til å kose dere masse sammen ;)
  Du har en nydelig blogg og jeg legger deg til på favorittlisten min, for her vil jeg tilbake :)

  Lykke til på mandag ;)
  Klem,Kari

  SvarSlett
 5. Tomine - det er bare så utrolig fint at dere har funnet hverandre. Det gleder meg slik at du kan ikke tro det. Du må hilse din mamma med varm klem fra meg. Det har vært et fryktelig år for meg og barna, mye har skjedd og noen ganger er det bare ufattelig at "alt" går galt på et år. Livet kan være uutholdelig og så plutselig snur
  det triste seg slik som nå og jeg er sikker på at dere får det kjempekoselig
  sammen på mandag.!
  Lykke til! Varmeste klemmer fra Mor i Nord - Ellen

  SvarSlett
 6. Kjære Mor i Nord... Det er godt du skrev til meg.. For jeg skal hilse så mye fra mamma nå ( det har hun sagt sikkert 10 ganger...) og da får jeg gjort det direkte.. Huff ja.. jeg har jo hørt at det siste året har hatt mye motgang for dere alle.. Mer enn man kan forstå, når man ikke opplever det samme.. Men det sies jo at " Det som ikke dreper meg, gjør meg sterkere" og det er jeg helt sikker på er tilfelle hos dere alle, og jeg gleder meg virkelig å bli kjent med dere.. Tenk så spennende... Dere må endelig si fra når du er sørpå igjen, så vi kan møtes alle.. Det hadde vært utrolig koselig.. Intill da, så skal jeg ordne litt til din skjønne datter og datterdatter kommer imorgen... Ha en deilig Søndag.. og ta vare på deg selv, så godt du kan.. Stor klem fra Tomine og meg...

  SvarSlett
 7. Hei:)
  Så utrolig moro at du har funnet familie via blogging...herlig historie:))
  Klem!

  SvarSlett
 8. Hei! Så koselig at du ville følge bloggen min. Det setter jeg stor pris på! Jeg liker bloggen din veldig godt, og vil gjerne følge deg jeg også. For noen SUPERFLOTTE ting du fant på loppemarked i det innlegget lenger nede... Jeg hadde gjort alt for å få tak i sånt sminkebord!!! :) Du er heldig (og ikke minst Tomine)!

  Så koselig at du fant slektninger gjennom bloggen. Jeg er også stor fan av hvitstil.com, og leser bloggen hennes daglig. Så da får dere ha en herlig dag i morgen. Kyllingsalat slår aldri feil i mine øyne. Med litt god dressing og grissini til. Ha en fortsatt fin kveld! :)

  SvarSlett
 9. Har forresten akkurat det samme problemet som deg, med utemøbler i tre som burde vært oljet... Det frister å male dem hvite, men spørsmålet er jo hvor lenge den malinga ville sittet på... Blir nok til at vi oljer dem ja. Siden vi ikke gadd å gjøre det i fjor...eller året før der... Skjønner ikke hva vi tenkte på da vi kjøpte disse møblene. Vi kjøpte oss arbeid, det er iallefall sikkert! Lykke til med dine. :)

  SvarSlett
 10. Hei! Vil bare opplyse om at jeg har skiftet navn og adresse på bloggen min. Håper du vil legge deg til som følger hos meg en gang til. :) Klem fra jordbærpiken (fru rosa).

  SvarSlett
 11. Så kjekt å lese at dere har funnet hverandre, morsom historie også med de serbiettene du hadde kjøp hos henne før du visste hvem hun var hehe ;)

  Masse flott å kikke på her inne hos deg, lykke til med husbygging, ser ut til å bli kjempeflott!!

  SvarSlett
 12. Hei !
  Kjempefin blogg du har, håper det er greit at jeg legger deg til på lista mi!? Jeg "fant deg" gjennom hvit.stil, utrolig koselig at dere har tatt opp kontakten. Kan aldri få nok slekt å omgåes.

  Ha en fin uke mot 17.mai, med eller uten oljing av utemøbler !!

  Hanne :)

  SvarSlett
 13. Hei,

  så koselig å lese at dere har funnet hverandre på denne måten:) Håper dere hadde en koselig dag sammen!

  Forresten har du en flott blogg, jeg har veldig lyst til å følge deg:)

  Ha en fortsatt fin tirsdag!
  Hilsen Monica.

  SvarSlett
 14. Hei!
  Dette er en rørende gladhistorie!! Fikk tårer i øynene da jeg leste at du har funnet noen i din familie. Alle gode ønsker for dere!!!
  Det er veldig kjekt å kunne rusle gjennom bloggen din, den er nydelig! Jeg vil nok følge deg her inne.
  Ha en flott dag videre og en god uke til deg og dine!
  Klem Kristin

  SvarSlett
 15. Hei V.

  Så gøy å lese bloggen. Og virkelig gøy med mer familie. :-)
  Flotte bilder fra i går var det også. Regner med du har tatt noen flere som jeg kan få se dersom du ikke legger de ut her.

  Lillesøs
  XXX

  SvarSlett

♥ Tusen takk for din hilsen ♥