søndag 14. juni 2009

Blomster - NEI TAKK!!!???

Nå trenger jeg hjelp av alle dere bloggdamer der ute, dere har jo tips og råd for alt, så jeg er veldig takknemlig for svar her!!

Tomine har en del klær nå som bærer preg av at hun liker å gni visne og døde Løvetann intil kroppen.. Det er nemlig brune ringer på mange av kjolene og gensere men jeg får det ikke bort... ARG.... HVORDAN I ALLE DAGER GJØR JEG DET??Jeg har siden jeg ble en blogger blitt en ivrig kjøper av eføy... til blomsterbutikken min sin store fornøyelse vil jeg tro, for jeg har de bare drøye 2 uker, så blir de fulle av spindel og dør sakte men sikkert... og jeg er sikker på at det er smittsomt, for skjer det med en, blir alle sånn innen kort tid!! HVORFOR??
En hyggelig innslag må jeg også ha, og derfor viser jeg bilder av sko som er til prinsessen på Hvitstil.com - lille Celine. Fru C er ikke noe småshopper, så der bestilles det 4 par om gangen!! HoHo... Gjett om hun blir fin i disse!!

I morgen reiser Tomineshjem og Hvitstil på utenlandstur - med alle ongan, og gjett om vi gleder oss!! Nå skal jeg straks opp på tomta ( der har det skjedd utrolig masse!!!!) med litt kake og mat til husbonden som er verdens flinkeste om dagen!!


Tusen takk for alle hilsner og råd jeg får på bloggen.. I love it!!


post signature

7 kommentarer:

 1. Kjempe søte sko da!
  Og det der spindel-greiene... er noe dritt for å si det som det er!! Det går an å få kjøpt noe spray-greier. Har gjort det før. Men jeg syns det ofte kommer igjen. Det aller beste tror jeg er å kaste blomsten. Vaske potten(e)skikkelig godt og kjøpe ny eføy. For man skal jo ikke gi opp, skal man?!!

  Næ!!

  Hilsen Liv ;O)

  SvarSlett
 2. Heisann! Eføy får fort spinnmidd dessverre..

  Særlig hvis de står varmt og tørt.

  Prøv derfor å dusje de ofte, så burde det gå bedre. Spinnmidden liker det ikke hvis det er fuktig..
  prøv også å holde vanningen jevn.. slik at den ikke enten er veldig tørr..eller veldig våt..men jevn fuktig. Husk gjødsel også:)

  Hvis du skal bytte ut en eføy med spinnmidd med en ny, husk å vaske potten og gjerne litt rundt i vinduskarmen før du setter den nye på plass:)

  Det finnes også forskjellige typer eføy. De med litt større blader, som er litt mer gummiaktige, er også lettere å holde..

  Lykke til og ha en fin dag!:):)

  SvarSlett
 3. Så irriterende med sånne flekker!! Og i hvertfall på slike klær... Synes det pleier å hjelpe og vaske med en gang, men først la zalo eller vanish virke på flekkene... Men har ikke hatt så mange løvetannflekker, så hva som er best er jeg ikke sikker på...
  Mye kjekt på bloggen din!

  SvarSlett
 4. Hei du!

  Her er det heller ikke småshopping som gjelder; hvor får du de skoene fra? Hedda ønsker seg veldig........ ;)

  Ha en flott tur, kos dere masse!

  Vibeke... :)

  SvarSlett
 5. kjedelig med midden på eføyen da, men ikke gi opp...ser du har fått mange gode råd nå:) synd med løvetannflekekr også da, men ta på zalo med en gang som nevnt over her. Ønsker deg en videre flott søndagskveld:)

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 7. Det beste virkemiddelet jeg har til løvetannflekker er Domestos Fresh, grønn flakse. Må være uten klor. Men bør brukes før klærne har vært en runde i vaskemaskinen:)
  Gni inn i flekkene og la det virke over natten, er det fortsatt flekker, gni de inn en runde til....Helt til de er borte...
  Jobbet en hel uke med en ytterjakke her som var full av løvetannflekker, greide faktisk å redde den!!

  SvarSlett

♥ Tusen takk for din hilsen ♥