fredag 5. juni 2009

Det er rett og slett for mye!!

Åh... Det er så mange valg.. Nå som jeg endelig er ferdig med kjøkken, så må jeg bestemme meg for bad innen helgen er over.. Rørleggere er på plass på tomta, så det haster litt...

Jeg har alltid likt sjakkmønster på gulvene, men blir jeg lei tro?? Jeg tenker også litt på beige blanke stooore marmorfliser.. Lekkert det også... Jeg skal iallefall ikke ha fliser på veggene.. Men en slags plate så det blir en brystning... ( det er noe nytt som tåler vann... )veldig lekkert... Og kanskje en stripet tapet over??

Det er ikke lett, det er sikkert.. For det er så masse flott, og jeg vil gjerne ha en liten bit av alt..Vi skal til nydelige Tønsberg for å feire bryllup med familien nå i helgen, og min søte mamma har bestillt nydelig vær til Lørdag...
Det blir nok tid til et glass sprudlevann på bryggen, og en liten shoppingrunde.
Vi gleder oss!!

Ønsker alle en deilig helg med masse sol!!


post signature

15 kommentarer:

 1. Ja det er mye å velge i... Men når man først har valgt, blir det jo ofte veldig bra da!

  Lykke til med alle valg! ;O)

  Hilsen Liv

  SvarSlett
 2. På en måte misunner jeg deg ;) Tenk å skulle palnlegge et helt nytt hus.. Drømme drømme ;)
  Men.... Jeg vet at det kan være vanskelig å bestemme seg .. Har selv bygd 2 hus og VET hvor vanskelig det kan være å få bestemt seg haha :))
  Men moro er det !!!!
  Jeg gleder meg masse til å følge deg videre.. Og bare VET at dette blir sååå bra :)))

  Kos deg i helgen. Vi skal i bryllup om 3 uker :)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 3. Spennende å kunne planlegge både kjøkken og bad. Og alt som følger med! Men skjønner at man lett kan rote seg bort i junglen av ideer,drømmer og mukligheter.
  Vi har sjakk-gulv på badet. Sorte og hvite fliser. De er kanskje 15x15 eller 20x20, (eller, jeg husker ikke helt) med de er ganske store. Jeg kommer ikke til å velge det på mitt neste bad. De vi har nå var der når vi flyttet inn. Hvis vi skal bytte fliser må vi legge ny membran, så da venter vi litt..
  Min samboer mener også at de er fine,praktiske, og alt det der. Han vil vente til vi flytter en gang i fremtiden. (Typisk gutter)
  Ha en god helg.
  Klem

  SvarSlett
 4. Hei Veronica :-)
  Kjøkkenet du har valgt ble nydelig!!! Det er kassisk og passer huset dere har valgt veldig godt :-)
  Jeg syntes nesten det var vanskligere å bygge bad enn kjøkken. Kjøkkenet var jeg så veldig sikker på, men badet var det værre med. ( jeg er ikke fornøyd med badet vårt i dag ) Lykke til med valg og planlegging :-))) Ha en super helg og kos deg i bryllup!
  Klem fra Janicke

  SvarSlett
 5. Skal bli spennende å følge med her! :) flott blogg!
  Jeg drømmer selv om å bygge hus og tre-fire år.
  Lykke til med alle valg og bygging!
  God helg!

  SvarSlett
 6. Du høres like frustrert ut som meg! :) Haha... Det er jaggumei stress å bygge hus! Slapp av i bryllup nå da... :) Og kos deg!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 7. Ikke lett å velge nei;)
  Blir spennende å se hva du ender opp med;)
  Kos deg i bryllup;)
  God helg fra Maja

  SvarSlett
 8. Ja guri, det er mye å velge i. Men det høres flott ut det du har planer om i alle fall. kos dere masse i helg. moro med bryllup da.

  Klem

  SvarSlett
 9. Helt enig! Syns vi har fine blogger med bare to kolonner. :) Da syns jeg iallefall at bildene i innleggene kommer ordentlig fram.

  Høres ut som om du kommer til å få et nydelig bad. Jeg har heller ikke lyst til å ha fliser på alle veggene i mitt fretidige bad. Syns det er veldig fint med panel! Vet du hvem som selger de platene du snakket om?

  Kos dere med bryllup da! Håper dere får strålende vær. :)

  SvarSlett
 10. Hei,har du sjekket med rørlegger at de monterer varer som ikke kommer fra deres "butikk"/firma - den tabben gjorde jeg i kjelleren da vi innredet - men heldigvis fikk jeg pengene igjen der jeg hadde handla - snakk om service..du har en flott blogg og spennende å følge deg

  Mvh Anne

  SvarSlett
 11. ååå så mycket fint du har
  ha de gott
  kramis Jeanette

  SvarSlett
 12. Kjøkkenet kommer til å bli nydelig! Har selv bygget hus så vet det er frustrerende til tider, for fristene kommer så plutselig. Vi har beige marmorfliser på badet og jeg elsker det! Gir en fin spa følelse. Har noen bilder på bloggen min.
  Men så heldig å planlegge og bygge nytt (igjen)!

  Klem fra drømmeverden

  SvarSlett
 13. Ojoj vilka underbara badrum att drömma sig bort i, tänk den som ändå hade nåt sånt men det har inte jag, suck.
  Kramar till dig/Ingela.

  SvarSlett
 14. ho ho ho
  Æ pakke di r@@

  Du, da blir det kronor på mandag. Joho. M lurer på om du og P skal ta med hele familien på Tusenfryd på lørdag. Både M og Hvitstil.com kommer til å maaaaaase. Vi vil på tusenfryd!

  klem

  SvarSlett
 15. Hei
  For noen uker siden oppdaget jeg disse herlige bloggsidene, og fant ut at jeg hører hjemme her.
  I likhet med deg så planlegger vi også nytt bad. Jeg har tegnet opp 20 ulike forslag...hmmm, det er tydelig at det bare er fantasien som stopper. Men ender vel på ett godt resultat til slutt når man får trålet en del badesider. Det som er sikkert er iallfall at det må bli noe lyst. Kanskje jeg også lager en blogg om det en gang.

  Lykke til.
  Hilsen Hilde RS

  SvarSlett

♥ Tusen takk for din hilsen ♥