torsdag 17. desember 2009

Hjelp!


Noen som vet hvor jeg kan kjøpe et lignende dukkehus?
Gjerne på nett eller i Oslo område..
Har så lyst å kjøpe det til Tomine til jul,
men finner det ikke i Sandvika ( tomt ) eller der jeg bor.

Dette er jo faktisk like fint å ha selvom de blir eldre også..
I love♥♥♥
 

25 kommentarer:

 1. Oj, så flott det var. Heldige Tomine som kanskje får et sånt :) Håper du finner ett!

  SvarSlett
 2. Så at de hadde et på nordby kjøpesenter til ca 3500,-, men det synes du kanskje er for billig!

  SvarSlett
 3. Hei, finnes liknande på Sia på Nordby Svinesund.
  Hoppas du finner dukkehuset!!

  SvarSlett
 4. Åhh. De er bare såå nydelige de husene :))
  jeg har faktisk tenkt på om jeg skulle få meg ett selv hihi ;)Tror mannen min hadde dånt da, men jeg har jo barnebarn og kunne jo skylde på dem, ikke sant ;)
  Håper du finner ett :)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 5. Riktige Leker har veldig mye flott, ligger i Vika.
  :-)

  SvarSlett
 6. Som de andre over har skrevet så har Sia butikken på Nordby senteret i sverige det, koster ca 3600 svenske. Også har de et som er uten den venstre delen, til 2500.

  Jeg var på jakt etter det til Mie Sofies bursdag i november og fant det på Bamse bua (en lekebutik på Frogner i oslo. De hadde da bare burgunder-rødt igjen, og hun var usikker på om de fikk inn igjen. (kostet 1700). Fant også det samme på Bogstad gård, og endte opp med å kjøpe et rosa der. De hadde bare gult og rosa inne da jeg kjøpte, men det kan jo være de har fått inn flere. Der kostet det 2200kr. Og er også uten den venstre delen, den koster 1000kr. Da jeg var der hadde de bare påbygget til det gule huset. Men uten det venstre delen er huset fremdeles STORT altså... de har også møbler og mennesker hvis det skulle være øsnkelig. kjøpte ikke det, så det så jeg ikke prisen på.

  Det var de eneste stedene jeg fant det. men når jeg tenker meg om så har jeg kanskje sett det (eller noe liknende) på Riktige Leker ved Aker Brygge før?! sjekket bare nettbutikken i november, men så det ikke da.

  Hvis du vil se det, så kan du si ifra. Har et bilde av det på bloggen, men kan godt sende deg et ordentlig bilde hvis du ønske å se hvordan det ser ut?!
  (har en plan på jenterommet jeg skal gjennomføre før jeg viser det ordentlig frem skjønner du;) )

  SvarSlett
 7. Nei jeg vet ikke, har jo sett slike litt overalt, men husker ikke hvor nå. Dette er jo og søtt, men ikke helt billig.


  http://www.sprell.no/index.asp?side=produkt&cid=&sok=1&snr=1&fa=0&fk=0&fp=0&fm=0&us=&soktekst=dukkehus&pid=669&xurl=www.sprell.no//Lavendel-dukkehus

  SvarSlett
 8. Hei!
  En venninne av meg har også vært på jakt. Jeg snakket med henne og hun sa at de har et stort, hvitt, ferdig montert til 4500,- hos Bestemors Lekestue, Hegdehaugsveien i Oslo, tlf 22601333.

  Kan jo være du har flaks! Lykke til!
  Klem fra
  Anette Willemine

  SvarSlett
 9. http://www.brynem.com/

  Brynem på Torp utenfor Fredrikstad skulle få inn før jul ;)

  SvarSlett
 10. Ønsker å kjøpe et dukkehus til datteren min, jeg også. Men tror nok jeg får samboeren min til å hjelpe meg å lage et istedet;)Finnes utrolig masse billige dukkestuedeler og møbler i Usa og England, og de fleste sender til Norge. Har mange linker hvis du er interessert...Bare si ifra!

  Klem fra Mette/LandligEleganse

  SvarSlett
 11. Ja, disse er kjempeflotte! Så på et selv til lillesnuppa:) Godt du fikk hjelp!
  Når flytter dere inn i det nye huset? Vi skulle hatt oppstart graving denne uka, men det ble utsatt pga noe hos gravefirma... Men nå kommer de i hvertfall snart!! Støping er bestilt til sarten av januar, forstøtningsmur midten av januar, og tømrerne i uke 7...

  Klem

  SvarSlett
 12. For et hus! Vet om ei jente som kommer til å være i ekstase når julaften kommer og hun får dette huset ja! Det var jo bare såå lekkert! Så da tenker jeg både mor og datter kan kose seg med innredningen her i tiden fremover!
  Håper du får en flott kveld! Tenk, bare en uke igjen til julaften! Wiii.. :)
  Klem

  SvarSlett
 13. Mener jeg har sett noe lignende på Riktige Leker.
  Har masse fine dukkehus der.

  SvarSlett
 14. Så flott at det ordnet seg! :) Bestemors lekestue ble min redning også. Nå står huset i en kasse i stuen, i vent på å bli montert. For mitt måtte jo sendes til Bergen, og mor må finne frem entrepenøren i seg. :)
  Gleder meg som en unge til å få det opp, for ønsket meg alltid et slikt som liten. Nesten litt julegave til meg selv også. ;)

  SvarSlett
 15. Wow, så flott!! Nå blir nok Tomine glad:)

  Klem Anette

  SvarSlett
 16. Saa fint at du fant ett til en hoiere pris, det var godt jobbet, skal ikke kjope et til storegull ogsaa da...

  SvarSlett
 17. Kjære anonym: tusen takk for tipset, men storegull er en gutt på 12 år så han er litt over dukkehus perioden!

  Men i din iver på å skrive eder og galle, fikk du kanskje ikke tenkt deg så nøye om og det skjønner jeg.. ting går litt over stokk og stein når man er sint og lei seg..!!

  Håper du finner bittelitt raushet i ditt hjerte nå i julen, så du kan glede deg over foreldre som har mulighet til å kjøpe det barna ønsker seg til jul, istedenfor å bli spist opp av sjalusi og ikke minst gjøre deg så liten med å legge inn så utrolig meningsløse kommentarer!!

  Heihopp!!

  SvarSlett
 18. Fint dukkehus.
  Dette kommer hun til å ha glede av lenge. Perfekt.
  Hva skjer forresten med de spydige kommentarene fra den annonyme reddharen da? Må le jeg. Jaja. Hva er vi vel uten di som kan stå der missunnerlige å dømme oss for de handlingene vi selv velger.

  Miss H

  SvarSlett
 19. Hallo..... Hva er vitsen i å være sååå spydig i kommentarene sine??? Misunnelig med stor M....Synes dukkehuset er lekkert jeg.... håper jenta får det hun ønsker seg jeg:) Kjempefin blogg forresten! Datteren min skal få mitt gamle dukkehus fra 80 tallet med alle møbler inntakt! Tenkte jeg skulle legge inn strøm og kjøpe en liten mini lyskrone!

  Julehilsen fra Ingrid

  SvarSlett
 20. Kjære ingrid.. for en god ide.. vi trodde vi hadde tantes dukkehus i orden, da hadde vi også brukt det. HOho.. lyskrone høres jammen ikke dumt ut.. vet de har utrolig masse møbler på en nettside.. men hvor var det.. jeg skal sjekke og komme tilbake med adressen.. riktig god jul til deg og dine! Og ikke minst lykke til du også..

  SvarSlett
 21. Takk for hilsen du!!! huset er lekkert, og hadde vi ikke hatt to Lundeby på plass hadde nok et vært her og!!

  Så flinke dere er som holder på hele tiden i huset!! Blir jo gøy for Tomine med nytt hus og da, hun er jo inne i det med innredning hun nå..hihi!!

  Gleder meg til å se det fylles etterhvert ja!! Begge husene forresten!!

  SvarSlett
 22. Så utrolig fint det var. Jeg visste ikke at det fantes så fine dukkehus en gang. Kan tenke meg at jenta din er storfornøyd :-)

  SvarSlett
 23. Det er så utrolig nydelig:) vi har nett laget ett til jul til eldstejenta- men skal jammen få tak i ett slikt til våres to tupper til neste jul=) Vet du hva det heter??
  Og nydelig blogg forresten!!

  SvarSlett
 24. Nydelig hus! Akkuratt et slik jeg er på utkikk etter til jenta vår! Praktisk at du blogget om det:) Takk! Og HALLO for noen kommentarer...hvem er det som går undt med SÅ mye sinne i seg? Stakkars menneske!

  SvarSlett
 25. Det fins et lignene et på Den gyldene fe i Hønefoss ! :D . Det er veldig fint . Men ikke så billigt .

  SvarSlett

♥ Tusen takk for din hilsen ♥