tirsdag 12. januar 2010

Prosjekt tomines rom

Sånn ser det ut i skrivende stund, det MÅ bli bra i løpet av noen
timer.. I dag var det tungt å stå opp, vi forsov oss til nesten 10!
Men nå må det jobbes!
Tusen tusen takk for alle motiverende hilsninger, det er moro at så
mange liker stilen selvom det ikke er hvitt hvitt hvitt og shabby
chic.. Håper bilder av rommet kommer senere hvis det blir klart, men
det blir det!! Tjohopp!!

14 kommentarer:

 1. Du får et fantastisk vakkert hus. Det er super deilig å se at du ikke gjør som ALLE ANDRE og bare velger hvitt, husk det er ditt hus og du/dere skal trives. Fortsett med det gode arbeidet, vi følger spent med videre.
  Mariann

  SvarSlett
 2. Ting trenger ikke være hvitt for å være fint vettu. ;) Du har en lekker stil! Og hadde jeg hatt så store rom ville jeg nok prøvd meg på så mørke vegger selv. ;) Soverommet har en SVART vegg, og resten grå. :)

  Gleder meg til å se prinsesserom, vi holder på her også om dagen. :)

  Håper du har herlige dager! :D

  Vibeke

  SvarSlett
 3. Heisann!
  Jeg har fulgt deg nå litt sånn i all hemmelighet i en måned eller noe slikt, men tenkte jeg skulle legge igjen et lite tegn!

  Vi skal til med å bygge hus i løpet av dette året, og bloggen din innspirerer mye i så måte! Stilen er vanvittig flott, gleder meg til å se huset ferdig!

  Håper jeg får lov til å legge deg inn på bloggrollen min!

  Ha en fin jobbedag... Dere er heldige som har kommet så langt;)
  klem, Ingvild

  SvarSlett
 4. Synes du har en helt nydelig stil. Jeg er heller ikke fan av hvitt på hvitt på hvitt, så jeg får mye inspirasjon av deg! Lykke til med Tomines rom i dag!

  SvarSlett
 5. En snik hilsen her i lunsjen.Det blir spennende å se i kveld- jeg trur nemlig du klarer å få rommet ferdig, for du virker som ei stå på jente.. Kos deg og lykke til :-)

  Anita

  SvarSlett
 6. Jeg simpelthen elsker stilen du har i huset ditt! Fargeskalaen, de rene linjene, lune, myke møbler, lite nips og "dill & dall". De fleste som blogger har jo stilen landlig, romantisk, hvit og/eller shabby chic og det blir litt kjedelig og ensformig i lengden. Det blir veldig mye det samme som går igjen. Så tusen takk til deg som viser et annerledes, men nydelig, lunt og stilig hjem. Finner stor inspirasjon i bloggen din og setter pris på alle små tips som du deler med oss lesere! Hilsen fra Elin.

  SvarSlett
 7. så fint dere får det.gleder meg til å se det komplette resultatet:)følger med bloggen din hverdag.så morro å se utviklingen.klem:)

  SvarSlett
 8. Nydelig! Så flinke dere har vært! Gleder meg til å se ferdig bildene!
  Jeanette :-)

  SvarSlett
 9. Anitas interiør verdenjanuar 12, 2010

  Hei skjønner det blir tungt å stå opp,trenger å sove litt innimellom også:-) Ser ut til å bli et koselig rom for Tommine gleder meg til å se det ferdig. Liker stilen din veldig, er ikke helt på chabby chic jeg heller liker en blanding av litt av hvert.
  lese kroken din var helt toppers. Ha en fortsatt fin dag og stå på.
  klem Anita

  SvarSlett
 10. Jeg synes stilen du har valgt er kjempefin! Jeg titter stadig innom og følger med på fremgangen, det er gøy å se!

  Gleder meg til vi får ferdig 2. etg også, så jeg kan rydde ting litt på plass og vise litt mer på bloggen min.

  Klem

  SvarSlett
 11. Hei på deg V!

  For et utrolig flott hus dere har fått dere. Gurimalla sier jeg bare.. Huset ser så gjennomført og lekkert ut at jeg blir rent misunnelig. Jeg skulle virkelig ønske du hadde gjort dette for et par år siden, så jeg kunne ha hentet litt inspirasjon fra deg. Føler at huset mitt blir en miks av mange ting, eller egentlig er det vel ikke det. Men jeg skulle ønske jeg klarte å få det litt finere her.. Ja, ja!

  Gleder meg til å se resultatet av Tomines rom!

  Kos dere videre med det flotte huset!

  Klem fra Hege

  SvarSlett
 12. Kjempefin stil har du! Og jeg elsker fargene du har brukt på veggene rundt omkring, råflotte!

  Klem
  Benedicte.

  SvarSlett
 13. Må som andre si at huset deres blir utrolig lekkert. Det er fantastisk med mennesker som ikke bare maler hvite vegger, og som ikke minst ser viktigheten med lekkre lister.

  Lykke til videre!

  SvarSlett
 14. Følger fortsatt med jeg vettu. Håper nesten vi må bygge i to etasjer, for da tror jeg nesten det blir Minde på oss også!!!!! Tror prinsesserommet blir råflott, som resten av huset!! Det søte dukkehuset da.. Er noe annet enn det "husbankhuset" eldstejenta fikk av besteforeldrene til jul det hihi. gleder meg til flere ne bilder!!!!! Kos dere med innredningsarbeidet;-))

  SvarSlett

♥ Tusen takk for din hilsen ♥