onsdag 6. januar 2010

Stue 2. Etg

Litt fra stue som fortsatt har en stor sag midt i rommet!! Den
forsvinner i kveld.. 25 minus i dag!! Er ikke det helt vannvittig??
Hva er grensen for å ikke gå ut i barnehagen? Noen tips om kuldekrem
til de små???

21 kommentarer:

 1. Så flott det blir!! Gleder meg til å se mer :)
  Da vi bodde i oslo og hadde gutten vår i barnehage, var grensen -10 mener jeg...
  Mulig det har forandret seg..

  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 2. Få dager til innflytning nå vel. Det viktigste er vel å smøre minst en halv time før ungene skal ut og holde hender og føtter tørre og varme. Skal de ut i barnehagen er de vel ikke ute så lenge? Kan ikke huske vi hadde en grense for det da vi hadde en typisk utebarnehage. Lykke til med hus og kuldegrader. Det blir vel litt varmere etterhvert. Klem Britt Eva

  SvarSlett
 3. Hallo !

  Spennende å følge med husprosjektet deres !

  For de minste er det minus 10 som gjelder i vår bhg, men selvfølgelig været tatt i betraktning, minus fem og vind kan være like ille..

  A-creme, kjempefin å bruke som kuldekrem, du får den blant annet på apotek og helsekost som regel. Vi bruker bøtter og spann av det med en stk eksemunge i hus. For oss er det "et must" å ha i hus, kan brukes på alt.
  Men har du mulighet til å kjøpe den i Sverige, så sparer du 60-70 kr krukka ! (helt rått)

  Hanne :)

  SvarSlett
 4. Hei,
  Det blir så fint hos dere! Gleder meg til å følge med videre. Det er bare fem år siden vi flyttet inn i nytt hus, så jeg husker godt gleden og spenningen.
  Jeg anbefaler Ceridal kuldekrem eller Eight Hour creme fra Elisabeth Arden. Det fungerer kjempefint på gutta mine:-).
  Grensen for å gå ut i barnehagen hos oss er -15.
  Klem fra Moss

  SvarSlett
 5. Tror de har -15 her oppi. Men vi er jo vant til de gradene da. Her var det -28 i dag. Og absolutt innedag i barnehagen. ;)

  Vi bruker a-creme vi, evt kuldekrem fra SebaMed.

  Gleder meg for dere til innflytting, ting ser så lekkert ut!!

  SvarSlett
 6. Det blir nyydelig! Jeg gleder meg til å se framgangen hver dag:) I dag hadde vi 19 minusgrader her, og da var stor avdeling ute en time, de små ikke i det hele tatt. Det kan fort bli frostskader i slikt kaldt vær... Flere foreldre var bekymret. Vi bruker ceridal kuldekrem. Den er uten vann så den kan smøres på selv om du er ute, men den er noe klissete.

  klem fra gry

  SvarSlett
 7. Ich freue mich schon sehr auf die Bilder wenn das Haus fertig ist:-))
  Jetzt ist alles schon sooo schön!!
  Lieben Gruß Kiki

  SvarSlett
 8. Det ble sagt på radioen i dag at kuldekremen bør smøres på en halv time før barnet går ut, da har vannet i kremen fordampet.

  SvarSlett
 9. Så flott det blir!! Liker godt fargen som du har på stuen. Kan jeg spørre hva den heter?

  Det er bitende kaldt for tiden ja. Når gradestokken bikker -10 skal iallefall ikke de minste barna være ute. Min eldste er minst mulig ute nå pga astma. Men en god kuldekrem er bübchen kuldekrem (tysk) De har den på somme baby-barn butikker. Kjempegod å smøre inn!

  SvarSlett
 10. Som det er nevnt her så hadde vi grense for de minste på 10 minus, og de eldste kunne ta en kort tur ut om de var i bevegelse på minus 15.Men var det vind holdt vi dem inne. Så lenge man følger med på at ikke noen blir sittende på bakken, har votter på og generelt nok klær, så skader det ikke med en tur ut på ti synes jeg.

  SvarSlett
 11. Nydelig blir det! Den betse kuldekremen er fra Bella Luccè, men den selges bare i Oslo foreløpig...
  Dr. Greve Pharma sin skal også være god. Uten ingredienser som ikke er bra for barna:)
  Klem

  SvarSlett
 12. Jeg kjøpte en gang en litt fet krem på Oriflame som var beregnet til neglebåndene. Den var også veldig god til å bruke i kinnene når det var kaldt. Vet ikke om en får den mer, men det går jo an å spørre en konsulent

  SvarSlett
 13. Hei kjære søte gull! Du får det jo så LÆKKERT og det er jo altfor alfor lenge siden vi hadde en prat!! Når ting har roet seg for deg - håper jeg vi tar opp igjen kontakten - savne dæ!!!!!!!!
  Koselig å se bilde av Tomine der hun leser julekortet fra oss da:)) Hun må holdes varm så filletanten ikke glemmes :) :)
  Klem klem til deg i sluttinnspurten.
  Cathrine

  SvarSlett
 14. Hei! Så fint huset blir!! Jeg vil anbefale avene cold cream som kjøpes på apoteket! En annen er norvis kuldekrem, den får du kjøpt på www.norvis.no!

  SvarSlett
 15. Gud for et fint hus dere får! Gratulerer!

  Når det gjelder kuldekrem hadde jeg valgt en uten vann. Greit nok at man kan smøre den på tidlig slik at vannet fordamper, men det er jo helt utrolig at de putter vann i den i det hele tatt. Jeg anbefaler Weleda sin kuldekrem. Kjempebra, veldig drøy, lett å smøre ut og UTEN vann :)

  SvarSlett
 16. Så fint huset deres blir! Spennende å følge med, og ekstra spennende når det nærmer seg ferdig! :-)
  Ang kuldekrem er det bare viktig at du finner en som ikke inneholder vann, særlig når det er så kaldt som nå!!! (sjekk innholdsfortegnelsen) Noen av kuldekremene på apoteket gjør faktisk det! Vi har testet flere, men med litt eksem og sensitiv hud er det Ceridal vi har valgt å bruke! Er super fornøyd med den.
  Lykke til med innflyttingen. hilsen meg

  SvarSlett
 17. Heihei:D

  Kommer bare ikke over hvor stilig det var med de listene! Helt imponert! Veldig kreativt! Gøy hvor mye inspirasjon som finnes der ute, hehe.

  Silje

  SvarSlett
 18. Fantastisk flott hus!
  Lykke til med innflytning ♥

  SvarSlett
 19. Kjempelekkert hus dere bygger. Vi bruker Aderma krem på ungene våres. De er plaget med atopisk eksem begge 2 og har kulde-utslett i ansiket når det er på det kaldeste. Kjøpes på apoteket, og har dusjolje som er kjempegod òg. Ble anbefalt oss, av hudavdelingen på sykehuset der ungene våre er pasienter.

  SvarSlett
 20. Det blir så fint!!
  Er imponert over at du har valgt den fargen på veggen og ikke hvit som ALLE andre. Det ble døds lekkert.

  Gleder meg til dere flytter inn og vi får mer bilder:)

  Mariann

  SvarSlett
 21. Hei

  Henger meg på Villa Remvik over, nydelig farge på stuen - og navn/fargekode ønskes dersom du vil dele med oss... Dette blir kjempeflott :o) Gleder meg til å se det ferdige resultatet!!!

  Malin

  SvarSlett

♥ Tusen takk for din hilsen ♥