fredag 16. juli 2010

Sjømat

Heihopp jeg er så glad i dag!!
Startet 3 uker ferie just nu, og en pose med sjømat ligger på benken!
Har aldri laget blåskjell før, og håper jeg får like bra resultat som bilde under!! Happy fredag!!

8 kommentarer:

  1. Hei, bare husk å legg alle blåskjellene i kaldt vann i vasken først, kast alle som ikke lokker seg.
    Blåskjell skal ikke koke lenge, helst bare putre litt akkurat på kokepunktet nesten som pølser ;-)

    Vi lager ofte med fløte, løk, purre osv.. Nyyyydelig. Veldig godt å dyppe i sterk sennep (Jeg lærte det når jeg bodde i Holland)
    Kos dere ;-)

    SvarSlett
  2. Høres nydelig ut med både sjømat og ferie:)

    Ønsker deg en herlig ferie!
    klem Nina

    SvarSlett
  3. Ønsker deg en riktig fin ferie. Vi reiser til Danmark til uka!!!

    Klemmer fra Lena

    SvarSlett
  4. God ferie - nyyyt hvert minutt for dagene og ukene går så fort så fort ;0) Sommerklem fra meg

    SvarSlett
  5. God ferie! Sjømat er alltid nyyydelig...lykke til!

    SvarSlett
  6. Mmm..det så godt ut. Blåskjell er såå godt. Jeg liker dem best i fiskesuppe jeg da. Jeg har aldri laget selv jeg heller, men kan det være fryktelig vanskelig da tro ?!

    Ha en fin helg:)
    Klem,Line

    SvarSlett
  7. Jeg starter også 3 ukers ferie i dag :)Jippi!!
    Gleder meg til å nyte lange , late og solfyllte dager.. :)
    Ha en hærlig sommerferie!
    Sommerklem fra Anneli <3

    SvarSlett

♥ Tusen takk for din hilsen ♥