mandag 2. august 2010

Herlige Pavlova oppskrift

For oss her hjemme finnes det ingen over og ingen ved siden av
når det gjelder kake... Pavlova er en soleklar vinner!!
I går lagde jeg små Pavlova, jeg synes den store
blir ødelagt med en gang det 1. kakestykket er tatt!
Oppskrift finner du HER
på bloggen Som mine dager er.
*
Jeg lager eggekrem, og tilsetter 1 boks med vanilljekrem
isteden for krem.. Frukt etter ønske!
Enjoy!!

6 kommentarer:

  1. Nam, den skal jeg virkelig prøve meg på:-)

    SvarSlett
  2. Det så veldig deilig ut! Det skall jeg virkelig lage!

    Ha en fin dag!

    Irene

    SvarSlett
  3. Eeeelsker Pavlova. Farlig godt!
    Så smart tips å lage porsjoner ut av den. det må jeg prøve!
    Ønsker deg en fiiin mandag, søte deg!

    Klem,
    Anette Willemine

    SvarSlett
  4. Min favoritt-kake! Nam-nam!!
    Steker du de like lenge som vanlig pavlova-kake?

    SvarSlett
  5. Hvis du lager Pavlovakake med hull i midten så slipper du at kaken blir ødelagt etter det første stykket. Jeg bruker å tegne opp etter en stor tallerken og et lite tefat i midten på bakepair, så er det lett å bre utover marengsen. Lykke til:--)Hilsen Sissel

    SvarSlett
  6. Hvor lenge lo du de små pavlovakakene stå i ovnen? :)
    Og hvor store var de?

    SvarSlett

♥ Tusen takk for din hilsen ♥