fredag 6. august 2010

Nye innkjøp og Jane Hellen Give Away

Happy fredag!!
Hadde jo glemt det var helg.. siste dag av ferien i dag,
og nå gleder jeg meg til jobb igjen. Rutiner er bra!!
*
Må vise frem potteskjuleren fra Home & Cottage vi
kjøpte i Tønsberg.. Den var virkelig det jeg har lett etter
til spisestuen..Perfekt med julestjerner i..
( ja visst... mnd går fort ja, og jeg gleder meg til å feire jul for
aller 1. gang i det nye huset vårt! )
Det var mange artige hilsner på Jane Hellen innlegget under og
jeg feirer gjerne snart 400 000 besøkende på bloggen min!!
*
En liten før Give Away er moro;
 premie: Jane Hellen shampoo og balsam
så kan du også få sjansen til å snuse litt på det glade 80- tallet..
( premien er ny og ikke FRA 80-tallet )hoho
*
Legg igjen hilsen under dette innlegget, og fortell gjerne
hva din 80-talls favoritt var!!
*
Som innflytter i byen jeg bor i nå ( var vel 11 år )
fikk jeg spørsmål om jeg hadde FEMMELEN!!!?
Skjønte etter hvert at det var 501 Levis bukse, og noe
jeg MÅTTE ha... ( som jeg selvsagt revnet og klippet opp,
og fikk mamma til å sy inn en laken stripe i siden... )
Gleder meg til å høre dine 80-talls minner om du vil dele!!
*
Jeg avslutter Give Away i morgen kveld!

29 kommentarer:

 1. Så fin potteskjuler du har kjøpt. ja jula kommer før en aner det...

  blir riktig nostalgisk her nå med 80 talls tanker.
  Siden du er inne på hår så var jo "CLYNOL" et must for å få den riktige sveisen - den fikk virkelig håret til å bli STORT og bli der...
  og til den så hørte jo Ball genser( i stor størrelse) og seilersko..
  ja en kan få vann på mølla her kjenner jeg.
  for fine var vi ;)

  klem anita s

  SvarSlett
 2. Å Guuud! Jane Helen var den O'store favoritten på 80 tallet. Finnes den virkelig enda altså? Denne give awayen er jeg med på ja - ja - ja!!!
  Ha en super helg!
  Klem, Monica

  SvarSlett
 3. Hehe, Mange gode minner kommer tilbake når du nevnte Jane Hellen:-). Husker jeg hadde både turkis, oransje og lilla. Noen av favorttene fra 80 tallet var Ballgenser, tights, jeans utenpå støvlettene(tredde de inni før man tok på buksa. Selvfølgelig hadde støvlettene remser og fjær(!). Limahl med "never ending story", Neighbours med Kylie Minogue, her kan man fortsette og fortsette:-).

  God helg, Maritklem

  SvarSlett
 4. Å gosj altså, om jeg husker Jane Helen.....Yessssss!!Jeg gikk i læra og vi hadde garderobeskapa fulle av produktene ja, alt fra shampo til farge der...Jeg må bare fortelle noe nemlig, det var jo morderne med slik "rottehale" da. Vi var 3 jenter og en gutt som gikk i lære da, vi klippet oss likt, med hale og skulle se hvem som hadde lengst hale når læretiden var over. Jeg drev med bleking, farging og alt om hverandre på den tiden, gjorde såklart dette selv....lurt...nei!! Jeg kjøpte nettopp Jane Helen blekemiddel og klinte inn hele hue jeg da....inn i dusjen, ut igjen, tørket meg og kikket i speilet....uyækkkkk, grønn hale, da mener jeg grønn....selvlysende grønn....Jups da, der hadde godeste Jane Helen reagert med en av de andre stoffene som tydeligvis fortsatt var i håret,.....kort fortalt vant jeg ikke for jeg klippet vekk halen snarest ja....hihi!!

  Ellers var vel snekkerbuksa med belte i livet min favoritt sammen med POCO LOCO joggedressen, hvit med neonrosa skrift.......hallooooooo!!

  Her gleder jeg meg til å følge med ja.....

  SvarSlett
 5. Wow, Jane Helen, så kult:)) Den var jeg helt avhengig av, hihi

  En annen ting jeg var avhengig av var Debbi leppomade og mine Ball-gensere og Levis 501 med heklede kanter (som vi fikset selv på skolen)

  Ahhh, glade -80 tallet ♥

  Kult med Jane Helen give-away da, den må man jo bare være med på, hihi

  God helg til deg!

  Klem Line

  SvarSlett
 6. Oi er født midt på 80 tallet så da er lite ein hugse. Men favoritten må jo vera labetuss på tven!!

  SvarSlett
 7. Ha ha herlige 80 tallet ...eller ?
  Gul Sony Walkmann , røde telefonkiosker, skulderputer.Pat Sharpe som jeg skulle ta bilde sammen med i fotobox og Milet dunjakke...og selfølgelig 10 i skuddet som ALLE tok opp på kasett :-) Kunne fortsatt i det uendelige :-)

  Hilsen Mette som hadde permanent , striper i håret og blå mascara på den tiden :-)

  SvarSlett
 8. Å,ja! Jeg ønsker meg Jane-Helen shampoo/balsam!

  Her er mine favoritter fra 80-tallet:

  -Vannsengen
  -Portveien 2
  -Casino med Halvard Flatland
  -Purple rain med Prince
  -With or without you med U2
  -Samatha Fox (JEG hadde plakat av henne på rommet mitt -ved siden av Patrick Swayze. Plakatene var revet ut av "Topp"!)
  -Seilerskoene
  -Permanent
  -Store Ball-gensere
  -Smurfene
  -Gullars
  -Brødrene Dal
  -Binders nede på buksen
  -Halvfingervotter
  -Pusur skoledagbok

  Må innrømmet at jeg måtte google litt for å huske på alt dette:-)

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 9. Ansiktet var solariumsbrunt med masse rosa øyenskygge fra Debbie og matchende leppepomade, blå kajal og mascara. Stort hår med permanent. Gjerne rosa, grønn eller gul neglelakk på tærne. Klærne var hjemmestrikkede mohair gensere, Ball genser, sykkelshorts, selvlysende farger, skylderputer, titalls armringer og lærremser oppetter armene, Madonna kors og perler. På kasettspilleren surret opptak fra ti på topp som sa brrrrrrr på slutten, Wham og Whitney Houston. Pikerommet var rosa med hvitt vegg til vegg teppe a la Dynastiet, og mange plakater fra Topp bla av Limahl. Kjøretøyet var en rød FZ moped. Går det ann å bli kulere eller?! Ha ha ha. Jeg glemmer aldri reklamen for Jane Hellen eller lukten. Fantastisk.

  SvarSlett
 10. Åh, Jane Helen ja.. Bringer frem mange gode minner fra en svunnen ungdomstid gitt.. Med permanent i håret som hadde samme form uansett om det var storm i vinden (takket være en Loreal eller Dreamy hårsprayboks);). 501 bukse som var kort på bena, hvite tennissokker, mephistosko, kort olakakke med selvsydd blondekant. Hvit skimrende leppestift, blå maskara og store plastsmykker, Ballgenser *sukk*.. Ellers kan jeg signere det meste som er skrevet over her hehe.. Jaja, det er noen år siden det glade 80-tall gitt...;o)

  Ha en flott helg:)

  SvarSlett
 11. Så artig med litt mimring fra det glade 80 tallet:) Det jeg husker best, foruten (som dere andre også nevner) ball-gensere, blå mascara, og selvsagt Jane Helen shampo (som var en STOR!! favoritt og et must, er hockeysveisen til guttene og jentenes høye, krøllete hår. Husker mange mislykkede runder med hjemmepermanent ja:) Husker også veldig godt tv-serien Fame, og selvsagt Dynastiet. Et annet must var Rubiks kube, og en etterfølger som vi kalte Slangen. Pastellfarger, Poco loco og pocolino gensere. Kongeblå var også en populær farge som plutselig dukket opp på alle mulige klær. Vi sydde oss også gensere av teddy-fòr!! Av snop husker jeg mange gode sjokolader som dessverre ikke finnes lenger, bl.a. Bravo, Riegel & Hasla, Hellas melkesjokolade (skulle gitt hva som helst for en sånn nå!!), eggepyramider (husker ikke hva de egentlig het). Bugg, og en rosa tyggis pakket som en twist, het den kanskje bare Spearmint kanskje? Og selvsagt all den gode musikken! Her kan jeg ikke begynne å nevne noen, da blir lista meget lang. Artig å høre nå at ungene har begynt å høre på mange av desse sangene! 80 tallet var en fin tid, ingen tvil om det:)

  SvarSlett
 12. 80 tallet min ungdomstid - Sort permanent hår med rosa sløyfe av sifong, rosa øyenskygge, blå maskara, plastikk øredobber store som 5 kroninger. ball genser, 501 bukser, seilersko, hvite tennis sokker, og en stor dunjakke tok jeg verden med storm hehe. På walkmanen hørte jeg på Wham, boy george, madonna.

  SvarSlett
 13. 80-tallet for meg er:
  - skulder-puter (STOOORE) som jeg brukte til tross for at jeg absolutt ikke kledde det.
  - REMEMBER: En parfyme jeg kjøpte på S-laget til 16 kroner, som jeg fikk utrolig mange komplimanger for men som jeg aldri klarte å finne igjen i noen butikk når flaska var tom.
  - Marius MÛllers vakre sang og gitarspill.
  - Kjærlighetssorg.

  Hilsen Fama

  min mail: anihaarb@online.no

  SvarSlett
 14. Hei! Er født på 80 tallet så har litt mindre minner fra denne tiden. Men mitt beste minne fra denne tiden er all den flotte barnetven vi så på. Var jo kun 1/2 time om dagen vi så tv, så det var stas! Lille Madicken, Bamse verdens sterkeste bjørn,Portveien 2 ++ Og ikke minst lørdagskveld med Brødrene Dahl!
  Krysser fingrene :)

  Klem Alexandra

  SvarSlett
 15. jeg er med
  klar for å vekke gamle minner

  SvarSlett
 16. Blomstra sykkelbukse, tennissokka, basketsko (som vi kalla det då), vinga på sida av håret, stor lugg.. Føle 80-talet var med inni 90-talet. Iallefall til 1991. Huska alle damene som hadde store, blåfarga briller med litt snirklete innfatning. Fyttikatta kor stygt!

  Vil gjerne vere med å trekninga av Jane Hellen. Den lukta så utruleg godt og eg kan huske lukta enda.

  SvarSlett
 17. Hei. Jeg husker jo wham og dynastiet,madonna og ikke minst Limahl
  Stort permanent hår, selvlysende farger og dongribuksene ;o)

  Jeg likte best den gule jane helen husker jeg...En morsom ting er at store søsteren til venninna mi er oppkalt etter shampooen for pappaen hadde sett det på shampooflaskene og syns det var så pent hihi,morsomt :)

  Mvh Anne

  SvarSlett
 18. hahaha....nei denne give-awayén din utarter seg til å bli knakende morsom...sitter og leser alle kommentarene og er rett tilbake til 80tallet her *lol*
  Mye jeg kjenner igjen her...det var jo på 80tallet jeg tok løs og ble interessert i klær ... Millet-jakke,501bukse,Docksides-sko,Bik-Bok og Poco-Loco klær,selvsagt Jane-Hellen shampo,Det Nye...mye Lacoste og Fila også...støvler skulle jeg AAAAALDRI ha (og nå har jeg x antall par,hihi),mange gode minnerike tv-serier,Wham,Limahl,Breakdance,kassettspiller,walkman...ja listen er laaaaaaang!!!!Savner Splitt isen,og hva het den der med to saftis-pinner i sammen?Gøy at så mange husker så mye rart,- men en ting er ihvertfall heeelt sikkert:Jane Hellen det var en slager og utmerket seg!!!
  Går det an å bestike deg slik jeg vinner,tji-hi ;P

  SvarSlett
 19. Hei hopp.
  Er innom for å gi deg en lørdagklem. Det hadde jo ikke vært feil å vinne litt shampo i samme slengen slik at når jeg lengter tilbake til ungdommen, kan ta av korken å sniffe litt. he he

  Ha en nydelig lørdag ♥

  SvarSlett
 20. Som ung på 80 tallet kan jeg enda huske Jane Hellen shampooen...den var ett must.

  Dynastiet , Frankie goes to hollywood, Limahl,Madonna, lacoste, seilersko, bennetton, busnell, klorete opprevna levisbukser, hvit leppestift, brunkrem,
  reiler...

  :):)

  ...er noe av det jeg husker

  SvarSlett
 21. Heisann!
  Jane Helen... jeg kjenner lukta enda om jeg lukker øynene :) Flott giveaway! :)
  Ellers hadde jeg DATE som en favoritt på 80-tallet.... Rød sådan.... de hadde den ikke i Norge så jeg måtte hamstre i Sverige.... Og der hadde de både spray, shampo og balsam. Og jeg syntes den luktet heeeeeelt himmelsk....
  Ja.... jeg var 14 da jeg oppdaget den og jeg har ikke kjent den lukten siden 80-tallet så akkurat Date-lukten vil jeg bevare som et fantasisk minne.... ikke sikkert den faktisk er så god i dag vettu :)

  elsemora@yahoo.no

  SvarSlett
 22. Nå er jeg født på 8o- tallet og kan ikke huske så mye fra denne tiden. Men husker denne shampoen som mamma kjøpte og Date deodoranten! :) Vil gjerne være med på trekninga! :)

  grylang363@hotmail.com

  SvarSlett
 23. Jeg husker Jan Hellen shampo fra 80-tallet, luktet veldig godt, Brukte Date deodoranter og Ldb kremer:) Jeg vil være med. Fortsatt god sommer!

  lin.stra@yahoo.no

  Hilsen Line

  SvarSlett
 24. Jeg vil gjerne være med:)
  80 tallet for meg var vel mest Dr.greve såpe og Natusan:) hehe...

  SvarSlett
 25. Hei Tomine :)
  Mine 80 - talls minner er for det meste Trond Viggo Torgersen med "Kroppen vår", Levis 501 og selvfølgelig de uunngåelige ball- genserne :)

  Er gjerne med på giweaway.
  Følger bloggen din ♥

  SvarSlett
 26. Mine minner (som liten jente på 80-tallet) var blant annet alle de enormt store brillene! I tillegg hadde pappa tidvis langt hår, det samme hadde en av mine onkler. Mamma - og stort sett samttlige kvinner/jenter i familien - hadde selvsagt permanent... ;o)

  SvarSlett
 27. Gratulerer med så mange besøkende!

  Jeg blir veldig gjerne med i trekningen, hadde vært morsomt å prøve det merket igjen igjen. :-)

  Jeg husker for øvrig veldig godt Rubiks kube, Cola på glassflasker og ikke minst Fragglene! :-)

  SvarSlett
 28. Jeg melder meg herved på og føler meg veldig truffet!!;-)Kjenner igjen mesteparten av det som er nevnt ovenfor....om jeg føler meg gammel....noooope;.OHilsen Mona på Arneberg

  SvarSlett
 29. hei! jeg er med:) husker veldig godt BUGG!

  snubis@hotmail.com

  SvarSlett

♥ Tusen takk for din hilsen ♥