lørdag 12. februar 2011

Øvelse gjør mester...

I dag er den store øvedagen på macroner... DEt MÅ bli bra, ellers går jeg inn dyp sorg... Im sure... Følger oppskrift til Manuela så får vi se.. Har du laget macroner?
Gledegruer meg...
Men først litt frokost og blomster shopping.. Jeg må ha nye til helgen og jeg har ønsket meg orkide til i morgen og tegninger selvsagt!!

10 kommentarer:

 1. Utrolig glad du er i macroner, har aldri laget det selv. Men som du sier øvelse gjør mester. Det ser ihvertfall knallgode ut. Syns koppen på bildet var helt nydelig.
  Ha en topp lørdag, og håper du får masse blomster i morgen!!!!!!
  Lykke til med macronbaking :))
  Klem

  SvarSlett
 2. God morgen frue:)
  Nei macroner har jeg ikke laget selv, håper du får det til. Jeg prøver så langt det kan la seg gjøre å holde meg borte fra kaker, det er ikke lett, men nødvendig.. Rart hvordan vi kvinner endrer oss etter fyllte 40, skal ingenting til før det legger seg på "sidebeina" hi hi.
  Ja friske blomster MÅ jeg ha til helgen, og denne helgen håper vi jo på en esktra lille bukett:-)) Elsker orkideer, har dem både i stue og gang. Dem på gangen lever i beste velgående, men dem i stuen varer bare en stund (for varmt). Men jeg skifter hyppig og det skal være hvite orkideer for min del:) Kos deg med dine kjære og nyt helgen og morsdagen som er i vente.
  Klem fra Anne Karin

  SvarSlett
 3. Så spennende - jeg elsker makroner (og er glad de ikke er så tilgjengelige her ;) Men- leste hos deg at de kanskje kom på DIN.. Tok med mannen på lunch og selvsagt cupcake - og selv han likte interiøret og stemningen. Kos!

  Håper du legger ut link til oppskriften - hadde vært morro å prøve..

  Elsket også det sorte badet ditt.. Tenker ang. de lekre armbåndene. Kommer tilbake :)

  God helg!
  Jeg og lillemor skal på Sundvolden å svømme..

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 4. Har aldri lagd macroner selv. Har ikke smakt de før heller. Men de ser aldeles nydelige ut:)

  W

  SvarSlett
 5. Lykke til!

  Du kan jo sjekke ut mine erfaringer i dette innlegget: http://pinkladyandthepolkadots.blogspot.com/2010/10/franske-makroner.html

  Selv har jeg akkurat spist makroner;)

  Klem Pink lady

  SvarSlett
 6. Det er absolutt verdt strevet! Lag ekstra mange når du først er i gang, er supre å fryse ned og tiner på et blunk:)

  Jag la ut en enkel oppskrift som funker toppers for meg rett før jul (16.des).

  Lykke til!

  SvarSlett
 7. Aldri laget macroner selv, og aldri smakt de heller;) Jeg syns de ser litt kvalme ut jeg, hihi... Men det er vel til man har smakt, da er man vel hekta;))
  Spennende og se dine flotte macroner!

  Jeg ønsker meg tulipaner og hjemmelagede kort i morgen, og marsipankake, nam ♥

  Ha en fin lørdag!

  Klem Line

  SvarSlett
 8. Yes!!! Jeg er i full gang og nå har jeg kvernet mandlene en runde, og tørker de litt i ovnen igjen... Spennende.... Lille persille og pink last; har observert dere begge og syntes resultatet var fantastisk!!!

  Klarer jeg halvparten er jeg superfornøyd!!!!
  Kvelden vil vise!!!!

  SvarSlett
 9. Hei! Venter spent på å høre hvordan det går... Har aldri verken laget eller smakt selv, men får lyst til å prøve. De ser kjempegode ut! Lykke til og ha en finfin morsdag :)

  SvarSlett
 10. Jeg prøvde meg i forrige uke. Og også etter Manuelas oppskrift. Jeg har aldri lagt før eller smakt, så jeg var veldig spent. Måtte ned på hotellet jeg jobber på og be kokkene smake. Fikk topp karakter, så var heldig med den. Det var ikke vanskelig. Men det er viktig å følge rådene Manuela gir! Gleder meg til å se resultatet hos deg.
  Klem Yvonne

  SvarSlett

♥ Tusen takk for din hilsen ♥