søndag 3. april 2011

Allergi sjokk

I går var vi 5 par med barn hos gode venner. Grilling og hyggelig samvær var planen! Etter endt utetid gikk vi inn, hvor vertinnen setter i gang med å lage deilig mat til oss voksne som skal nytes når de minste er i seng! Storebror ble med oss voksne, og for å gjøre lang historie kort viser det seg at han har nøtteallergi! Stakkar lille, så kvelden ble helt anderledes enn tenk, og jeg takker Gud for legevakt og snille gode venner! Tomine sover hos våre venner, og jeg venter på at scones skal bli ferdig til tapre storebror!!
Etter frokost; tømme badet. NÅ starter vi endelig på hovedbadet!! Der snakker vi komplett kaos!!

12 kommentarer:

 1. Uff, ordentlig skummelt å oppleve noe slikt. Godt at dere kom dere til legevakten og at alt gikk bra. ♥

  Kose dere med scones og tømming av badet ! :)

  Stor klem fra Anette ♥

  PS: Takk for koselig hilsen ang reportasjen. ♥

  SvarSlett
 2. Huff da, det var nok ingen god opplevelse nei!
  Flott at dere kom dere til lege og fikk hjelp fort ♥ Han ble vel litt redd eldstemann tenker jeg...

  Kos dere med scones;)

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Huff, ekkel opplevelse for både voksen og barn. Har selv en gutt med nøtteallergi, blir mye studering av ingredienser fremover for det kan være nøtter eller spor av nøtter i mye. Håper dere har fått allergimedisin i tilfelle senere allergiutbrudd. Lykke til og fortsatt fin søndag :-)

  Wenche

  SvarSlett
 4. Allergisjokker både skummelt og farlig. Godt at alt gikk bra!! Du har sikkert fått beskjed om å utrede for allergi og kryssallergi? Sjekk med fastlegen og spørr om det er mulig å få EPI penn.
  Alt godt videre og god søndag!

  SvarSlett
 5. Hei
  Det er en grusom opplevelse det dere opplevde. Vår datter har også slik allergi. Her er det nøtter og diverse andre matvarer som ikke kan spises. Vår datter har epipenn som hun har med seg overalt og skulle uhellet være ute er den livsnødvendig. Heldigvis har vi vært i nærheten av lege de gangene det har skjedd og vi har ikke brukt pennen.
  Prøv å få en slik av fastlegen din, da føler dere iallfall dere litt tryggere.

  Klem fra Elin:)

  SvarSlett
 6. Dette hørtes jo ikke hyggelig ut, godt det gikk bra!! Jeg fant bloggen din via Nib, og her var det mye vakkert å se på!! Vil gjerne følge deg videre! Klem Camilla

  SvarSlett
 7. Godt det gikk bra med gutten! Nøtteallergi kan være svært alvorlig, håper dere er utstyrt med riktig medisin i tilfelle det skjer igjen. Det er jo spor av nøtter i mange matvarer, som du helt sikkert vet. Opplevde en gang at en veninne ble syk av kaffe! Vi er en gjeng damer som treffes jevnlig, og alle vet at damen det gjaldt har nøtteallergi. Dette var på den tiden det ble vanlig med kaffe tilsatt både det ene og det andre, og vertinnen hadde ikke tenkt på at det var kaffe med nøttesmak og selvfølgelig tilsatt små mengder nøtter. Heldigvis merket hun symptomene tidlig, og fikk tatt medisin umiddelbart. Klem fra meg:)

  SvarSlett
 8. Nøtteallergi og bjørkeallergi henger ihop.Kryssallergi,alt av stenfrukt,kiwi osv.skaff info,det er faktisk livsviktig!Les innholdsfortenelse!Makroner og kransekake er dessverre umulig å spise...Fikk det som 12-13 åring,har det fortsatt og fyllt 50...iiikkkk..Lykke til!

  SvarSlett
 9. Åh, herregud... Håper det går bra....?
  Nøtteallergi må vel være noe av det verste man kan ha? Lillejenta her i huset har allrgi for bjørk, or, hassel, gress og burot. Men man får jo liksom ikke sjokk av det, da!! Tenker pulsen din økte og unner hverken deg eller gutten, dette...
  Klem klem

  SvarSlett
 10. Takk for superfint armbånd i posten! :) Sjekk ut Venstøphverdag (marieedholm.blogspot.om)

  SvarSlett
 11. Off det er så ekkelt. Jeg reagerte pluttselig på nøtter selv som liten. Helt ubeskrivelig hvor ekkelt det er å ikke få puste.
  Håper storebror ikke har masse andre allergier :)
  Kos deg med rydding på "gamlebadet" ;)

  SvarSlett
 12. Huff, ja dette er skummelt. Eldstejenta vår har det samme.
  Kos dere med scones da!
  Ønsker deg og dine en deilig start på uken!

  Klem,
  AW

  SvarSlett

♥ Tusen takk for din hilsen ♥