lørdag 30. april 2011

Regel nr 1

Må være å sjekke huskelappen.. Har glemt å kjøpe lilla bånd i dag så må ut en tur til... Fikk tak i nydelige lilla og hvite blomster og da ble fargene på festbordet bestemt. Nye champagneglass ble med hjem fra Hadeland i dag, det trengte vi! Hadde faktisk ikke det vi. Mannen skal på kalas i kveld og jeg skal dekke bord, drikke sprudlevann fra nye glass mens jeg dekker bord og hører på "Adele - someone like you" FOR en fantastisk sang!!!! Happy lørdag kjære dere..

6 kommentarer:

 1. For noen nydelige champagneglass! Lykke til, håper du vinner! Ha en strålende kveld med masse kos og champagne :o) Klem Berit

  SvarSlett
 2. Huskelapp er sånt som pleier å ligge igjen på kjøkkenbordet når eg skal på handel. hehe

  Gleder meg til å sjå ferdig dekka festbord.

  Ha ein strålande fin laurdag. :)

  SvarSlett
 3. For noen nydelige champagneglas! Lykke til, håper du vinner! Kos deg masse i kveld med bordet og deilig champagne. Klem Berit :O)

  SvarSlett
 4. Gleder meg til å se bordet! Skulle gjerne vært med jeg og, men akkurat nå har vi så vidt bord å dekke. Flytter til Bergen over sommeren og da skal det dekkes da! Til te-selskap, middager, kakefest, filmkveld, English breakfast og hva det måtte være! Håper du nyter en fin helg!
  -Trine Marie :)

  SvarSlett
 5. Så flott det ser ut! Kan jeg spørre hva slags service du har. Det ser kjempelekkert ut.
  Nordlandshilsen fra Marit :-)

  SvarSlett
 6. Hei Marit; husker ikke nå hva det heter med det finner jeg ut til imorgen! Det er helt utrolig flott med blomster og fugler trykt inn i tallerken..

  Alt fra Hadeland Glass iallefall, så jeg finner ut hva det heter...

  Klem

  SvarSlett

♥ Tusen takk for din hilsen ♥