mandag 13. juni 2011

Huset

... med bittelitt grønt ( bilde er et par uker gammelt så vi har faktisk myyyyye mer plen enn dette..haha )
Pga regnværet som har vært raste skråningen ned flere steder, så det må jo gjøres på nytt... Stooore søkk og ødelagt plen... Sukk for et vær... Naboen fikk en annens nabo nylagte hage i sin egen hage så det var syke vannmengder noen timer... Så trist... Mye jobb til ingen nytte!!
Ble noen av dere lesere rammet av flom og ødeleggelser? Nå; frokost og nyte mandagsfri MED sol!

14 kommentarer:

 1. Hei høpp!!

  Huset er kjempe fint:)

  Synd med plenen,kjedelig når en har lagt mye jobb i det..

  Her har vi ikke hatt noen problemer med vann mengdene enda:)

  Nydelige ute møbler under her,de hadde kledd min veranda:)Kunne nå tenkt meg og våknet til utsikten av sjøen hver morgen også jeg da:)

  Ha en fin mandag:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 2. *Sukk* for et nydelig hos dere har.
  Kan tenke meg at det er flott med mye grønt rundt ja.
  Ha en fin dag :)
  Klem

  SvarSlett
 3. Huset ditt er helt perfekt! Jeg elsker stilen din. Så klassisk og tidløs. Elsker søylene og det store vinduet! Og jeg falt for spisestolene dine for leeeenge siden! Noen skinnstoler fra Riviera Maison står på ønskelisten min :) Leit med skråningen, men vi får håpe på mange vakre dagen fremover som letter arbeidet! Ha en fin dag! :)

  SvarSlett
 4. Hei!!!Bor du i et mindehus...Ja,du gjør visst det=)Det har ikke jeg fått med meg..hehe..Så arti,det holder jeg og min mann på og bygge også=) Snart ferdig=)tjhooo...Flytter inn i August=)Nydelig er ihvertfall huset=)=)=)Ha en fin "siste" feriedag=) Klem

  SvarSlett
 5. Nydelig hus!!! Så forfærdelig med all flommen sørpå...Håper dere ikke fikk så mye ødeleggelser der dere bor da!!!
  Klem Tove

  SvarSlett
 6. Takk for hilsen Veronica :))

  Du har så flott hus elsker det store runde vinduet og altanen eller rettere sagt hele huset :))

  Synd med plenen, satser på god vær og at den tar seg til igjen snart.. Klem fra meg =)

  SvarSlett
 7. Jo, det er ergelig med en ødelagt plen etter regneværet, men tross bare en liten bagatell når du ser i nyhetene at familier har mistet hjemmet sitt og alt de eier og har.:-(
  Hva er vel en plen eller en liten skråning da?

  Beth`s småting...

  SvarSlett
 8. Hei beth!
  Hva er vel en liten skråning eller plen mot det andre?? Helt enig, så her er det bare å brette opp armene, som vi har gjort i dag, og vi er ferdige nå.. Bare så litt så er det som før igjen.. Så vi er helt klart heldige.. Ingen tvil om det!!

  SvarSlett
 9. Så flott huset ser ut - også på avstand. :) Det er et vakkert hus dere har. Gøy når det begynner å spire og gro på tomten. Har du lagt opp en plan for hvordan du skal gjøre det ute?

  Ha en glad dag, du gode!
  Klem,
  AW

  SvarSlett
 10. Har nesten dårlig samvittighet for jeg har ligget i bikini hele pinsen og lest om flommen, skrekkelig trist for dem det rammer. Har forresten mottatt Odd molly blusen som du kan se:) me like verymuch:)))))

  SvarSlett
 11. Hei på deg :)
  Så nydelig huset ditt er skikkelig vakkert :)
  Ja det er helt utrolig hvor sterk naturkreftene er når de setter i sving, tragisk med alle ødeleggelsene :(
  Min kjære og barna hadde vært på telt tur å da de kjørte hjemover kom de med hengene håret over en bro som gikk over sine breddegrader, mere av veien de nettop hadde kjørt er også rast ut så det var en virkelig skummel opplevelse :(( Men det gikk nå heldigvis bra, å ingen andre ble tatt heller :)Får håpe denne flommen gir seg nå !!

  Ha en fortsatt fin dag
  Klem Mette :))

  SvarSlett
 12. Huset ser aldeles nydelig ut, og kommer til å bli så pent når gresset vokser til. Men veldig leit med alle ødeleggelsene.
  Vi har heldigvis sluppet unna alt slikt her vi bor.

  SvarSlett
 13. Huset deres er bare så utrolig flott å se på. Her har det også regnet en del, men heldigvis ingen ødeleggelser. Ha en fin dag.

  SvarSlett
 14. Kjære vakre vene. Skulle vi bygd et hus igjen ( noe jeg håper vi slipper), så hadde valget falt på et likt hus som du har. Uten tvil !

  SvarSlett

♥ Tusen takk for din hilsen ♥