mandag 20. juni 2011

I dag tidlig startet jeg med Rotfylling av 2. tenner hos en spesialist i Sandvika.. Perfekt ukestart?? Ikke så særlig.. Så premien skulle være en tur til Slettvoll på Kolsås, etter endt tortur ( som ikke var vondt i det hele tatt!!)
Har masse bilder av et utrolig flott lokale og fantastiske møbler! Kommer i kveld!

3 kommentarer:

 1. Huff da:( Ingen god start. Men prmien var slettes ikke så ille da;) jeg har vokst opp like ved der, så dte var litt koselig å se kjente "hus" nå rmna klikker rundt he ri blogglandia.
  Vi er stortsett på de kanter på søndagen, men da er det jo stengt.

  Ha en fin og smertefri dag:)

  SvarSlett
 2. Da fortjente du en kosetur til Slettvoll, lekker butikk apropo :) Håper det går bra og du ikke har vondt etter endt bedøvelse..

  Er så spennende med møbelimporten - jeg gleder meg virkelig til å se mer :) Med tanke på din gode smak bare vet jeg at det blir FLOTT!

  Ha en finfin kveld!

  Her er det judoavslutning og grilling på tapetet. Var akkurat og handlet og vi måtte alle ta av ALLE klærne som var kliss våte etter at himmelen åpnet seg (og vi gikk bare fra butikken til bilen og inn hjemme..)
  Klar for sol!!!

  Klem klem fra Tove

  SvarSlett
 3. Dagen min startet med 1 ny fylling og en trekking av visdomstann......og farvel til 3000 kroner.....men dagen tok seg 0pp ;-)

  SvarSlett

♥ Tusen takk for din hilsen ♥