onsdag 14. desember 2011

Sara Bernard kaker - på lat ♥


Jeg er ingen tilhenger ( iallefall ikke nå om dagen ) av:
ALT må gjøres fra bunn av og ingen snarveier er lov..

Jeg elsker Sarah bernard kaker, men i små doser,
så disse småkakene her er en drøm til jul.
Superkjapt å lage også..
Du trenger: Kransekakedeig ferdigkjøpt fra butikken
( rema 1000 sin bruker jeg )
Hvit sjokolade og krem  - piskes sammen og dyppes i din
favorittsjokolade.. ( Den lyse Valrhona er best )

Rull deigen i små pølser, skjær i biter, stekes litt i ovnen -
sprøyt krem/sjokoladen på , og dypp i smeltet sjokolade!

Voila: Du er nå et steg nærmere Martha Stewart, selv om
vi alle vet at dette er skikkelig Tårnfrid metoden.
Men det BLIR jul selom de er ca 8 timer raskere å lage
enn orginalen..
Lykke til!!


15 kommentarer:

  1. Jeg går for din måte å lage de på! Helt klart. Jo enklere, jo bedre. :) Hehe.

    Ha en fin onsdag.
    Klem Lene

    SvarSlett
  2. Ååååh...disse må jeg prøve ! Hadde tenkt å lage hjemmelaget kransekakedeig i år som alltid, men hadde tenkt å sløyfe å sette den opp.
    Greit å variere litt, så takk for tipset !
    Ha en fin innspurt !

    SvarSlett
  3. wow enkelt og amazing.

    takk super veronica

    stor stor fan fra drammen

    kisssssssssss

    SvarSlett
  4. viste ikke at man kunne gjøre denne varianten....liker den! :-) tusen takk for genialt tips!!!

    klem tone

    SvarSlett
  5. Ser super lækre ud.
    Tillykke med fødselsdagen :-)

    Hilsen Bettina

    SvarSlett
  6. Disse er kjempegode! Og hvis man dypper de i smeltet hvit sjokolade som farges rød, blir de til små, søte nisser :)

    SvarSlett
  7. Gratulerer så masse med dagen!! :) håper du har en fab fab dag!!!! :)

    Hilsen Christina H

    SvarSlett
  8. Dette var SUPERSMART! Jeg er heller ikke suuuuperhusmor på kjøkkenet så denne varianten skal prøves :)
    Gratulerer så masse med dagen din :)
    Håper den ble akkurat som du ønsket deg :)
    klem Yvonne!

    SvarSlett
  9. Huff, jeg glemte jo helt å gratulere deg med dagen:( GRATULERER SÅ MYE!

    SvarSlett
  10. Tusen takk for kaketips, disse lages her hjemme på fredag;-)
    ..... og takk for masse inspirasjon!!!

    SvarSlett
  11. Vi vil gjerne bli invitert på slike....naaaam!!! Da kan du få b-gaven også vet du:) MJ

    SvarSlett
  12. Hei. lagde disse nå jeg - men mulig jeg tok for lite hvit sjokolade..men da jeg skulle dyppe dem i sjokoladen så ramla halve toppingen av oppi sjokoaden ;o) Lagde en annen variant at jeg bare "drypte" sjokoladen på da så ble det liksom et mønster..men hvordan oppbevarer du disse - i kjøle skapet eller bare kaldt eller bør di spises m det samme ?
    takk for fantastisk blogg som leses hver dag ( i flere år:)

    ANne

    SvarSlett
  13. Jeg har også surra litt med disse idag, men ble vel ikke heeeelt fornøyd.... hvor mye fløte-hvit sjokolade skal jeg egentlig bruke? skal kremen piskes først så hvit sjokolade oppi? var nok litt kjapp for kremen og sjokoladen "svetta" litt kan du si... hahaha...men fikk jo svingt meg på kjøkkenet da, har nytt forkle med skriften "I kiss better than I cook" Mr. K fikk seg en god latter ihverfall...
    Fru K

    SvarSlett
  14. Kok sjokoladen og fløten opp og laden stå til neste dag .og så kan den piskes og sprøytes på kransekakebunnene

    SvarSlett

♥ Tusen takk for din hilsen ♥