søndag 4. mars 2012

FraSøndag morgen i Tomine hjemmet..


Elsker min nye plass på kjøkkenet, 
og ingenting er så deilig som søndagskaffe i stille hus..
Litt smått som skal gjøres før jeg og lille TM Fiaten setter snuta inn til Oslo på oppdrag, og noen leveringer langs veien..
 ( haha.. Vi snakker småååå ting!!) 

Vi ses senere, nyt søndagen og smiiil!!
Bilder fra mobil

4 kommentarer:

 1. Nydelige stoler og puff/bord:) Det er såå mye fint dere tar inn Veronica!:)
  Men et spørsmål; har dere lagt inn bilder av de andre møblene et annet sted også.. så jeg ikke behøver å lete i bloggen din etter "gamle" innlegg?
  Du skjønner.. jeg leter etter en oversikt over ALLE møblene, og har også sett etter det store vitrineskapet og en daybed som jeg husker du viste.. ??
  Tenkte på denne daybed`en på et av soverommene her eller i gangen, men må sjekke mål og farge først.. ;)

  Hilsen Line

  SvarSlett
 2. Nydelig stol!! Og fine bilder :)

  SvarSlett
 3. Hei Veronica :-)
  Så mye fint her hos deg. Du er utrolig flink med å sette ting sammen.....gleder meg å åpne din side hver dag :-)
  Snart begynner vi å gjøre litt ute også, det kommer vel vår snart,gjør det ikke det? Skal du ha utemøbler også, gi tips hvordan vi kan ordne terasse osv. Oh, det vil vært kjempe bra. Vi skal male huset og skal fikse terrasse og trapper. Prøver å finne ut hva slags terrasser rekkverk vi skal ha og rekkeverk på siden på inngangs trapper. Kikket litt hos deg, hvordan du hadde det på din terrasse, men bilde er tatt fra lang avstand så det var ikke så lett å se. Hadde du mulighet å ta et bilde som var nærme at jeg kunne se om det var runde eller flate planker? Bare et eller 2 bilder tatt med mobil og sendt til meg direkte fra mobil. Kvalitet på dilde er ikke så viktig. Du har min mail adr. Jeg ville vært kjempe takknemelig hvis du hadde gjort dette. Prøver å finne litt tips på nettet, men det er ikke så lett. Ønsker deg en kjempe fin søndag. Klem fra meg :-)

  SvarSlett
 4. Hei. Takker for masse flott inspirasjon:) lurer på om du har fargekoden på malingen i gangen din? Ser ut som en pudderfarget brunnyanse. Ønsker gjerne et tips til en fin gråfarge vi kan ha i stuen også:) på forhånd tusen takk:)

  SvarSlett

♥ Tusen takk for din hilsen ♥