tirsdag 3. april 2012

Overvåke huset fra iphone

Her i huset har vi fått en liten dings som vi først i dag skjønte hvor fab den egentlig var. MYDLINK.. Et lite kamera som filmer rommet du setter fra deg enheten.. En slags babycall da, bare så utrolig mye bedre. Storebror installerte Mydlink når jeg måtte ut en tur i dag, og når som helst kunne jeg gå inn på en app lastet ned på Iphone, for å se hvordan det gikk med ungene.. Jeg syntes det var utrolig smart, og ga meg en stor sikkerhet når jeg dro ut, spesielt nå som Tomine er syk. Bilde er knipset fra mitt skjermbilde på mobil når jeg spiser i 2. Etg og Tomine sitter nede..

Du kan flytte dingsen over alt i huset, og du kan se både fra mobil, pc eller Ipad. Det lille kameraet koster ca 1000.- og det får bli mnd supertips fra meg!

Hvor perfekt er det ikke til sommerkvelder hvor voksne sitter ute og barna ligger inne... Synes det er deilig med litt oversikt jeg..

Tusen tusen takk for alle tips... Herremin så snille dere er.. Vi får se hva som skjer.. Alt er iallefall handlet inn nå, så mat og drikke har vi til påsketuren, om det blir noe av..,

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

♥ Tusen takk for din hilsen ♥