onsdag 18. juli 2012

Hallo Nice

I dag er det på med glitterkjolen og shopping i Nice. Jeg har googlet og lest i timesvis over hvor jeg bør dra. Visstnok finnes det en liten butikk hvor de rike og berømte selger sine "gamle" vesker, solbriller og sko av merker som Dior, LV, YSL, Celine osv osv for slikk og ingenting ( really!!!!! )
Kryss fingre for at jeg finner denne butikken.. Jeg gir ikke opp med det første!!!

Ses senere, and have a JOLLY GOOD day!!!

8 kommentarer:

 1. Åh, så spennende! Jeg resier til den franske riveriaen om ikke lenge, så hvis du finner denne skatten av en butikk må du videreformidle hvor den ligger :):)

  Kos deg med shopping i Nice :)

  SvarSlett
 2. Nydelig kjole og god shopping i Nice:)
  Mye digg å shoppe der ja;)
  Janne

  SvarSlett
 3. Det finnes flere av de både i Nice og i Cannes. Ser du butikker som heter noe med "Depot Vente" så har du kommet riktig. Ligger ihvertfall to ikke langt fra hverandre i gata rue de france i Nice, like ved hotel de la fontain. Var inne der å så selv for noen dager siden, mye vakkert! :)

  SvarSlett
 4. Ååå den butikken høres flott ut,
  finner du den må du skrive om den:),
  vi skal til rivieraen om to uker, har leid hus 10 min fra cannes:).
  fin ferie videre:)
  Klem hilde

  SvarSlett
 5. Herregud jeg savner FRANKRIKE!!! ååå så koselig å se på bildene dine, jeg kikker på Webstagrambildene dine også. Som jeg skrev til deg en gang tidligere, skikkelig frankofil jeg, vil tilbake snart!!!
  ps. Prøv Rosevin fra BANDOL hvis du får sjansen, beste som er!!! :)

  SvarSlett
 6. Åh, gleder meg til å se hvilke fine skatter du finner:)Kjolen ser smashing ut og det gjør France også:)Masse fine bilder du har tatt. Klem Camilla

  SvarSlett
 7. Hei. Er selv i området på ferie, og ville veeeeeeldig gjerne ha funnet den butikken. Kan du legge ut adressen, så jeg også kan prøve å finne den:-)
  Nyt ferie, været og området:-)
  Fortsatt god ferie
  Nanna

  SvarSlett
 8. Ai, ai, nå er Fruen spent på om du fant denne butikken ;) vi holder til i Cotignac for tiden og nyter slike fantastiske dager som dere. Frankrike er skjønt, hva? Ungene bori bassenget og i grunn de voksne og :) deilig!!

  Ønsker dere videre flott ferie :)

  SvarSlett

♥ Tusen takk for din hilsen ♥