søndag 4. august 2013

Work in progress


For en lux! Kontoret er i samme bygg som lageret, så jeg kan enkelt hente ut møblene til kontoret.. S o m  jeg har gledet meg til dette.. Et lite pust i bakken på nye sofa før vi jobber videre.. 
Det blir såååå fint!!

4 kommentarer:

 1. Ser Aflekt Home har identiske møbler,made in China.Litt andre priser...men da er det jo ikke noe egen design møbler,dere selger.Her må det være en enorm avanse?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei.

   TM Design har aldri gått ut med at noe er designet av oss. Noengang. Jeg bestemmer farger osv, men ikke noen annet.Jeg kjøper møbler fra messe og et ferdig vareutvalg, som er ENORMT på disse messenen, og mange selger akkurat det samme.

   Aflekt home ser jeg har møbler som er like feks stolene våre. Det er garantert ikke fra samme leverandør - da våre leverandører er låst til KUN oss, og befinner seg i Amsterdam og i Dubai, med fabrikker i Asia.

   Vi har mottatt masse samples fra leverandører i Kina, og vi vet at mange av disse forteller at de selger til TM Design i Norge, som rett og slett er løgn, men et godt salgstriks. Det må jeg si. De stjeler til og med bilder fra siden vår og frestår som vår produsent, noe en seriøs fabrikk aldri ville gjort, og heller ikke ville lagt ut bilder av varer sendt til kundene.

   Varene til Aflekt i Alta, ser jeg nå, har HØYERE pris enn det vi har, om det er DET du sikter til.

   Forøvrig: noe av det absolutt frekkeste jeg vet om, er når folk spør om fortjeneste, hvor mye ting koster, eller hvor mye man tjener eller for den saks skyld: HVOR mye har du i lån ???.

   Så hva min avanse på møblene er kommer du selvsagt aldri til å få vite.. utrolig at du spør. Men vi gir iallefall ikke bort møblene, og vi har svært gode priser for denne type møbler, så jeg sover godt om natten.. DET er helt sikkert.

   Sånn: hope i made your day!
   - veronica -

   Slett
  2. En annen ting: made in China er ikke helt som i gamle dager:
   Asia er i dag blitt verdens ledende region mht. møbelproduksjon,
   så det er ikke mange som ikke får møbler produsert her, om det skulle være tvil om det.

   ha en fin dag :)

   Slett
 2. Oi for et svar hehe. Forhandler noen butikker av dere ? Vi hadde en leverandør der vi bestilte når vi fikk bestilling fra kundene som funket fint for en liten bedrift men nå har vi ikke den avtalen lenger dessverre. Jeg synes forøvrig du er kjempe flink og jeg ser nesten litt opp til deg og det du har oppnådd :-)

  SvarSlett

♥ Tusen takk for din hilsen ♥