søndag 17. januar 2016

Morgenstund


God morgen!

Det er ikke mye som slår en morgen med solstråla som koser seg under pledd, fyr i peisen og kaffe.. Det er så deilig at jeg har på vekkeklokke sånn i tilfelle jeg ikke skulle våkne før hanen galer. 

Vi skal nok ut på ski i dag etterhvert selv om det er svinkaldt.. Eller kanskje ikke.. 
Peis og spill er gsnske fint det også.

God søndag! 

7 kommentarer:

 1. Å,å,å den flotteste hytte innredningen ever, #øyekonfekt#-... du er sååå flink og så koselig det er, jeg hadde nok sittet inne hele dagen i den stua. Nyte, nyte. Ha en kose dag.
  Toril

  SvarSlett
 2. OMG !!!! Noe SÅÅ lekkert 😍😍😍
  Fantastisk nydelig !!!
  Jeg skulle gjerne sett hva du har av bordlamper 🙏🏼🙏🏼
  Ønsker dere en finfin søndag.
  Klem, KariG

  SvarSlett
 3. N Y D E L I G ������ Kan du være så snill å bombardere oss med bilder fra hytten deres �� har lyst å se ALT �� Med de før-bildene du visste hadde det vært flott å få se etter all make-overen dere har gjordt. Ha en fortsatt fin søndag ��☀️�� Sjekker flybilletter fra nord for å prøve å komme til åpent showroom den 30.... Gledes ��

  SvarSlett
 4. Vakkert. Men som mange andre lurer jeg også på fargekode/navn på beisen du har brukt på veggene ? Kan ikke se at du har svart noen på det spørsmålet ennå ?

  SvarSlett
 5. Herlighet så aldeles nydelig ���� jeg er på jakt etter en stuebord og lurer på hvor du har kjøpt dette ? Evt link på forhånd takk

  SvarSlett
 6. Nydelig :-) Jeg ønsker å kjøpe litt forskjellige møbler, men skjønner ikke hvor jeg kan se oversikt over hvilke møbler/stoffer dere har?

  SvarSlett
 7. Er så enig med dei over her, du har trylla om furuhytta til ei utruleg stilfull hytte! Håpar på at du vil lage eit reint hytteinnlegg rom for rom der du viser forvandlinga, med bilde av rommet før og slik du har beisa og innreda for å få fram denne litt mørke stilen, men utruleg koselig! Dette er kanskje møblar som du forhandlar, så hytta vil då bli ei anna form for showroom! Håper du vil skrive om fargen på beisen, og har du brukt den same over alt??

  SvarSlett

♥ Tusen takk for din hilsen ♥