mandag 29. februar 2016

Mandag


Lille Tomine ligger å sover, storebror er på jobb i vinterferien og vi skal straks dra på jobb. Ingenting er som morninger med sol gjennom vindu, særlig når du har brukt helgen på å vaske, haha.

Over 300 stoler skal ryddes og sendes i dag også. Det er så gøy at så mange likte de nye modellene vi fikk inn forrige uke. 

Happy mandag 

9 kommentarer:

 1. Hei hei.SÅ fint det ble.Flinke deg.Skulle ønske du kunne poste litt flere bilder.Det blir liksom alltid bare ett og ett pr.innlegg.Hadde vært flott å få sett flere bilder sammenhengende med innleggene dine...vet flere savner dette.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!

   Det skal jeg gjøre.. Jeg poster mest fra mobil og det blir ikke så mye detaljbilder da, men det er kjempegøy at du vil se mer. Jeg liker så godt å ta bilder men føler at jeg spammer min egen blogg med det samme igjen og igjen..

   Slett
 2. Nå ble jeg litt usikker, er dette virkelig hjemme hos deg eller fra showroom? Okkesom-- det er lekkert og du har jo hatt det speilet hjemme- hmm- og nå må jeg investere i en palme ser jeg i disse Palmedager. De gjør mye i interiøret. Hærlig. TORIL

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Toril.
   Du har helt rett.. Speilet har jeg hatt i flere år her hjemme. Vi har bare gjort omm litt og satt skrivebordet ut fra veggen.
   Grønne planter er så fint og jeg skjønner ikke at jeg ikke har tatt de i bruk hjemme før. Vi har hatt de fra dag en på showroom og det gjør så mye!


   Ha en riktig fin kveld.. Straks natta her, bare vaskemaskinen blir ferdig.

   Klem fra meg.

   Slett
 3. Helt nydelig! Moro at det har kommet litt flere blogginnlegg her i det siste, herlig :)

  SvarSlett
 4. Hei. Så mye lekkert. Har aldri sett hvordan du har innredning i forhold til TV. Har du noe bilde av den? Synes det er litt vanskelig. Takknemlig for svar.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei.
   Tusen takk!
   Vi har ikke tv i stuen her, kun fordi jeg ikke ville ta hensyn til tv når vi innreder, og jeg ser aldri på tv.. Kanskje noen timer i året, så tv er flyttet ned. Der har vi tv stue og tv er plassert i en stor bibliotekhylle.
   Tv benk er ikke lett og har vel til dd ikke sett en jeg synes er superfin..
   Vi får krysse fingre for trådløs sammenbrettbar tv i fremtiden.. Det hadde vært alle damers drøm tror jeg..

   Stor klem

   Slett
 5. Takk for svar. Sukk ja det hadde vært en drøm. Vi er et "vokset/eldre" par som har solgt hus og kjøp leilighet og da har vi ikke noe ekstra TV rom og jeg synes det hele tiden er det som bestemmer innredningen til min fortvilelse, sukk, sukk.

  SvarSlett
 6. Hei.
  Jeg ønsker også at du skal ta flere bilder fra stuen, og gjerne bilder av de andre rommene i tillegg. Artig å se hvordan du har det nå i stuen i forhold til når du viste frem huset på TV. Ser at andre bloggere tar mange bilder fra hjemmet sitt, og det er veldig interessant å se sammenhengen, så du trenger ikke være redd for at det blir for mye. Vi liker å se masse;)
  Klem fra Anne

  SvarSlett

♥ Tusen takk for din hilsen ♥