søndag 24. april 2016

Dagen derpå


Hei søndag!

Ingen søndager føles så deilig som dagen derpå etter showroom. Jobbing hver eneste kveld med klargjøring, bestillinger, varer inn og ut, jentene skal oppdateres på varelager og containernottak, div tilbud osv osv. Det er sinnsykt at så mange kommer på vårt showroom og kjempegøy å se alle bilder som blir sendt oss av shoppingen som ble gjort.

Jeg pleier vanligvis å kose meg med vin, sofa og ikke minst Tomine lørdagskveldene, men i går gikk luften helt ut så jeg gikk så tidlig i seng. 

Kvikk og rask på morningen i dag, tross litt våkenatt pga tenåringen som var på bytur. 
( Jeg må opp å sjekke om han er i hus, drømte jeg at han gikk i trappen?? ~ og kanskje er han i dårlig form? ) Jeg tipper det er mange mammaer som ligger sånn, særlig nå i russefeiringen. 

I dag fikk jeg virkelig lyst å shine opp hjemme, utrolig nok.. Gammelt i kjøkkenskapene er pakket ned og skal gis bort, skapene er vasket og jeg kan faktisk kjenne salmiakk og grønnsåpe lukt i huset.. Det er en stund sist det.. 

Et lite glass eller to før sengen og ny hektisk uke med utleveringer av
lørdagens bestillinger..Jeg gleder meg jeg!!

God søndag og klem til alle dere som kom til vårt showroom.
 Tusen takk!

3 kommentarer:

  1. Så nydelig kjøkken og godt med plass. Det teppet var flott, skulle gjerne sett noen tepper med størrelse og pris som dere selger på TM. TORIL

    SvarSlett
  2. Hva med webshopen? Når kommer den? Vi venter .

    SvarSlett
  3. Alltid gøy å ta turen innom showroom! :-) Nok en gang fantastisk flott <3

    SvarSlett

♥ Tusen takk for din hilsen ♥