onsdag 3. august 2016

Keyla - vårt nye familie medlem


Åh vi er så forelsket.. SÅ forelsket.. Det er som en liten bamse med batteri.. 
To cute to be true.. 

12 uker gamle Kayla er Tomines drøm og hun har ønsket seg hund heeeele livet..  
Hun sover hele natten heldigvis, men tisser like mye inne som ute foreløpig men det går seg nok til.. 

Har du tips så kom gjerne med det, vi er tross alt nybakte hunde eiere. 


8 kommentarer:

 1. Såå søt, har selv nettopp vært gjennom det samme og min sluttet å tisse inne bare 12 uker gammel. Her er mine beste tips: ta valpen ut hver gang når den har sovet, spist, drukket og lekt; altså ca vært 5 minutt kan det virke som, hehe. Når så valpen tisser sier du: tisse braaa, masse ros altså. Si ingenting når hun tisser inne, men bær henne ut. Etter at min fylte 12 uker tisset han på kommando ute når jeg sa tisse, bare husk masse ros :)

  SvarSlett
 2. Å så søt<3Gratulere som hunde mamma:)

  Klem -L-

  SvarSlett
 3. Så søøøøt :-)
  Ut å tisse etter søvn, etter mat og etter lek :-) Si "tisse" når hun tisser, slik at hun etter hvert kan tisse på kommando :-)

  Lykke til!!!! :-)

  SvarSlett
 4. For en sjarm-klump !!!
  Tror jeg ville meldt meg på noe slags kurs for hvalpe-eigere, for å lære "alt" , slik at dere og hvalpen får det maksimalt godt sammen...
  Lykke, lykke til med den!
  Hvilken rase er det forresten?

  SvarSlett
 5. Næmmen, hahaha så søt, ser ut som en liten rev jo :) skjønn!!!

  SvarSlett
 6. Ååå sånn hund har jeg så lyst på 😍 lykke til med det nye vakre familiemedlemmet ❤️

  SvarSlett
 7. Oy, så koselig
  Første gang jeg er inne på din blogg, ble tipset av venninne, så finner jeg ut at du er hundeeier, koselig, har selv 3 små chihuahua,
  På manne fronten sier de, ikke bli bitt av 2 fots syken (båt)
  Men jeg sier ikke bli bitt av "skaffe en ekstra-hund-syken" haha
  Gleder meg til å lese blogg

  SvarSlett
 8. Tips: Valpen må sove i bur om natten når den er liten. Det er selvfølgelig koseligst å ha den i sengen men det kan man ha når den har tisset, og har blitt stueren. Så står man opp tidlig 6-7-8 tiden og tar den med ut umiddelbart ikke vente så den får tisset. Når den piper i buret vil den ut og tisse. Litt kjedelig å ha den i bur men det fungerer! Vi har fått alle valper stuerene på rekord tid. Når den har tisset roser du den. Så er det rett inn igjen og da kan den løpe rundt som den vil. På kort tid skjønner den da at tissing skjer ute. Så; sove i bur om natten - første du gjør om morningen er å gå rett ut - tisse - rose når den tisser og rett inn. Da forstår den at tissing skal skje ute. Utover det trenger den ikke være i bur men kan løpe rundt og koses med å gjøre som dere vil - går turer etc. Men denne lille rutinen virker! HVIS den følges. KLemmer!

  SvarSlett

♥ Tusen takk for din hilsen ♥